was successfully added to your cart.

Wrap met romige avocado-ei salade

By 18 mei 2017 september 14th, 2017 Ei, Lunch, Salade
ei salade

Deze romige ei salade zal je zeker te weten verrassen. In plaats van mayonaise gebruikten we avocado en om hem te kruiden, currypoeder. Als vulling van een wrap en in combinatie met wat tomaat en rucola een simpele, maar oh zo lekkere volwaardige maaltijd.

Wrap met avocado-ei salade

Deze ei salade is al tijden mijn favoriet, maar op één of andere reden deelde ik hem nooit op het blog. Tijd om daar verandering in te brengen. Met één hap was Sjanett al verkocht en ik verwacht dat het voor jou niet veel anders zal zijn. Ben je niet zo’n avocado-liefhebber? No worries, hier proef je weinig van terug behalve de romigheid.

Ook lekker als topping voor je salade

Voor de wraps gebruikte ik het recept van Sjanett (boekweit-havermeelwraps). Zorg ervoor dat je deze iets dunner maakt, zodat ze goed rolbaar blijven. Je kunt de ei salade in de wrap doen, maar wat ook lekker is, is om deze te gebruiken als topping op een salade of om de ei te vervangen voor tonijn :-).

Liefs,
Maaike

Wrap met romige avocado- ei salade

Prep Time 5 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 10 minutes
Servings 1 portie
Author Maaike Rijk

Ingredients

  • 2 wraps
  • 2 eieren , half hardgekookt
  • 1 avocado
  • 1 tl currykruiden
  • 100 gram cherry tomaatjes
  • 50 gram rucola

Instructions

  1. Kook de eieren gedurende 4 minuten.
  2. Pureer de avocado met de eieren.
  3. Voeg currypoeder toe en meng door.
  4. Combineer in een wrap met de tomaat en rucola.

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Leave a Reply