Print

Vega wraps met gegrilde groente en halloumi

Prep Time 15 minutes
Servings 2
Author Larissa Ruwiel

Ingredients

  • 4 wraps (van zeewier of boekweit)
  • half pakje halloumi
  • 1/2 aubergine
  • 1/2 courgette
  • 4 el hummus
  • 4 el yoghurt of kwark
  • 1 el citroensap
  • paprikapoeder
  • rozemarijn (gedroogd)
  • tijm (gedroogd)

Instructions

  1. Snijd de haloumi in plakken en kruid ze met een beetje paprikapoeder

  2. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in dunne plakken. Bestrijk ze met een beetje olijfolie, rozemarijn en tijm

  3. Bak/grill de plakken halloumi een paar minuten in een (grill)pan of in de oven tot ze goudbruin zijn

  4. Bak/grill de plakken aubergine en courgette in dezelfde pan +/- 5 minuten of in de oven +/-10 minuten

  5. Meng de yoghurt en citroensap in een kommetje. 

  6. Besmeer de wraps met hummus en beleg ze met de groente, halloumi en daaroverheen de yoghurtsaus.

Recipe Notes

Tip: Ook heel lekker met rucola, maar dat had ik niet in huis! ;)