Print
pastasalade met kip en mango

Pastasalade met kip en mango

Total Time 20 minutes
Servings 1 portie/persoon
Author Sjanett de Geus

Ingredients

Salade

  • 60 gram volkoren pasta (eventueel glutenvrij)
  • 125 gram gerookte kip
  • 50 gram mango
  • 1 paprika
  • 1/4 komkommer (of een paar kerstomaatjes)
  • 1 flinke hand spinazie of ijsbergsla
  • optioneel: kwart avocado
  • optioneel: klein handje walnoten (ongeveer 10 gram)

Simpele honing-mosterddressing

  • 1 el olijfolie
  • 1/2 el witte wijnazijn
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl honing
  • peper & zout naar smaak

Instructions

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat deze vervolgens afkoelen.

  2. Snijd ondertussen de overige ingrediĆ«nten in stukjes en meng alles door elkaar. Voeg eventueel ook de avocado en/of walnoten toe. 

  3. Meng alle ingrediƫnten van de dressing (bewaar deze in een apart bakje of zakje wanneer je de salade niet gelijk gaat eten). En klaar is je salade! Ik zei toch dat het simpel was ;-)

  4. Eet smakelijk!