Print
chocolade-framboos bananenbrood

Chocolade-framboos bananenbrood

Prep Time 10 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 55 minutes
Servings 12 sneetjes
Author Susan Dullink

Ingredients

  • 4 rijpe bananen
  • 5 kleine eieren
  • 60 ml kokosolie gesmolten
  • 60 g kokomeel
  • 30 g amandelmeel
  • 30 g tapioca
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl vanille-extract
  • 3 el cacaopoeder
  • snufje zeezout
  • 100 g pure chocolade in stukjes gehakt
  • 75 g frambozen uit de vriezer

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 200┬░C en bekleed een cakeblik met bakpapier.

  2. Meng de bananen, eieren, kokosolie en amandelmeel in een keukenmachine of met een handmixer tot je een egale massa hebt.

  3. Voeg daarna kokosmeel, bakpoeder, tapioca, vanille-extract, cacaopoeder en zout toe en mix wederom tot alle ingredi├źnten opgenomen zijn.

  4. Roer tot slot de chocolade stukjes en frambozen met de hand door het beslag.

  5. Giet in het cakeblik en bak gedurende 45 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uit komt.

  6. Laat nog even 15 minuten afkoelen voor het serveren en snij in plakjes van ong1-1,5 cm.

Recipe Notes

Je kunt deze plakjes afzonderlijk invriezen.