Print
hartige pannenkoek met gewokte groenten

Hartige pannenkoek met gewokte groenten

Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 2
Author Sjanett de Geus

Ingredients

Voor de pannenkoek:

  • 4 eieren
  • 80 ml amandelmelk
  • 30 gr kokosmeel
  • Snufje zeezout

Als vulling:

  • 1 el ghee of grasboter
  • ½ ui , gesnipperd
  • 175 gr Quorn (naturel blokjes)
  • ½ courgette , in blokjes
  • ½ aubergine , in blokjes
  • 1 wortel , in blokjes
  • 2 bosuitjes , in ringetjes
  • Versgemalen peper , naar smaak
  • 1 tl Provençaalse kruiden

Instructions

  1. Maak eerst de pannenkoekjes (dit is genoeg voor 4 stuks) door alle ingrediënten daarvoor te mengen in een kom en daarna in delen te bakken in een koekenpan.
  2. Smelt de ghee in een hapjespan en fruit hierin de ui.
  3. Voeg quorn en groenten toe en wok tot alles gaar is.
  4. Breng op smaak met peper, zout en Provençaalse kruiden.

Recipe Notes

Tip: Je kunt de Quorn eventueel ook vervangen voor kip, vis of rund.