Print
quinoa omelet met boerenkool en spek

quinoa omelet met boerenkool en spek

Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 4
Author Sjanett de Geus

Ingredients

  • 4 eieren
  • 100 ml plantaardige melk
  • Zeezout en versgemalen peper , naar smaak
  • 200 gr quinoa (gekookt)
  • 200 gr boerenkool
  • 75 gr spekreepjes

Instructions

  1. Klop de eieren samen met de melk los in een kom.
  2. Roer hier de gekookte quinoa en boerenkool doorheen en breng op smaak met peper en zout
  3. Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de spekreepjes.
  4. Haal de spekjes uit de pan en roer ze door het ei-boerenkool mengsel.
  5. Giet alles in de koekenpan en laat op een laag pitje gaar worden (je hoeft geen extra vet toe te voegen omdat je in het overgebleven braadvet bakt).
  6. Snij in de pan in vier stukken en serveer.