Print

Spicy scrambled eggs ontbijt

Cook Time 10 minutes
Total Time 10 minutes
Servings 1
Author Sjanett de Geus

Ingredients

  • 3 eieren
  • 100 ml amandelmelk (ongezoet)
  • 1 tl kokosolie of grasboter
  • 50 gr chorizo , in plakjes
  • 150 gr aardappelpartjes (gebakken)*
  • Rucola

Instructions

  1. Klop in een kom de eieren op met de amandelmelk.
  2. Smelt kokosolie in een koekenpan, giet het eimengsel in de pan erbij en blijf roeren tot dit gestold is.
  3. Doe het ei alvast op je bord.
  4. Bak nu in de nog warme koekenpan de chorizo (olie/boter in de pan is niet nodig) tot deze een beetje knapperig is.
  5. Doe ook de chorizo op je bord bij het ie.
  6. Tot slot kan je nog de aardappelpartjes in de koekenpan (of magnetron) opwarmen of eet deze er koud bij.
  7. Serveer met rucola.
  8. Smakelijk!

Recipe Notes

De aardappelpartjes waren een restje van de avond ervoor. Je kunt ze kruiden en dan bakken of roosteren.