was successfully added to your cart.

WORKOUT #5 PUSH PUSH PUSH

By 11 februari 2016 januari 13th, 2017 Bodyweight, Kettlebell, Workouts

De workouts die ik schrijf voor LoveFitFood zijn minimalistisch en relatief makkelijk en bijna overal uit te voeren. Maar vergis je niet, de workouts zijn pittig. Daarnaast kan je ze altijd aanpassen aan je eigen niveau.

Heb je vragen of wil je een keer mee komen trainen? Kijk op BredaSC.

PUSH, PUSH, PUSH

Duur:

15 minuten (cut off)

Materiaal:

Dames 12/16 kg kettlebell
Heren 20/24 kg kettlebell

push up
one arm kettlebell swing

Uitvoering:

15 min EMOM: (every minute on the minute)

3x Push up
3x Kettlebell one arm swing Links
3x Push up
3x Kettlebell one arm swing Rechts

Zet een timer voor vijftien minuten. Wanneer de klok start, maak je op elke hele minuut drie herhalingen van iedere beweging. Zo snel mogelijk.

Hoe eerder je klaar bent, hoe langer je rust hebt, tot er weer een nieuwe minuut start. Dan begin je weer aan drie herhalingen van iedere beweging.

Pas de hoeveelheid herhalingen aan, aan jouw niveau! Dus, wellicht moet je met een of twee herhalingen van ieder beginnen of misschien ben je wel erg fit en doe je er vijf van iedere beweging.

Geen kettbell? Gebruik bv een volle waterfles.

Noël Brand

Author Noël Brand

Noël is T.O.P. Trainer C (The Overload Principe) en al meer dan tien jaar werkzaam bij het Korps Mariniers. Hij is het brein achter DefensieTrainingsSchema.nl en daarnaast ook eigenaar en head coach bij Breda Strength & Conditioning. Hij traint beginnende en gevorderde sporters, wedstrijd atleten en coacht leden van het arrestatieteam, Special Forces Operators van het Korps Mariniers en het Korps Commandotroepen.

More posts by Noël Brand

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply