was successfully added to your cart.

WORKOUT #31 Get it done

By 8 september 2016 januari 13th, 2017 OCR style, Workouts
Workout #31 get it done
Deze keer een Candidate-achtige workout. De “Get it done” workouts zijn in de gyms van de Veteran Coaches van Defensie Trainingsschema.nl altijd een succes. Niet alleen voor mensen die bij defensie aan de slag willen, ook voor mensen die mee willen doen aan OCR wedstrijden, MudMasters en andere obstacle runs. De naam “Get it done” doelt op; hoe je het ook wil indelen qua sets of reps, doe het gewoon, krijg de workout af.
Kom eens kijken of doe mee bij de Veteran Coaches van Defensie Trainingsschema. We zitten in Breda (Breda Strength & Conditioning), Tilburg (CrossFit Nuldertien), Haelen (Buitengewoon Sportief), Zwolle (CrossFit Rewind) en Rotterdam (Rdam Gym). Zie website voor adressen.

#31 Get it done

Duur:

cut off 30’

Materiaal:

Dames 12/16 kg kettlebell
Heren 20/24 kg kettlebell

Pull up stang

Chin up
push up
air squat

Uitvoering:

Zet een timer voor 30 minuten.
Bepaal zelf hoe je de reps en bewegingen wil indelen, je kan eerst alle bewegingen van de ene doen, voor je aan de ander begint, je kan in 10 ronden werken, in 5 ronden werken of je eigen aanpak. Dit is naar eigen inzicht!

Extra credit:

Slapshot met het album 16 Valve Hate. Voor de oldschool Boston Hardcore liefhebbers!
Noël Brand

Author Noël Brand

Noël is T.O.P. Trainer C (The Overload Principe) en al meer dan tien jaar werkzaam bij het Korps Mariniers. Hij is het brein achter DefensieTrainingsSchema.nl en daarnaast ook eigenaar en head coach bij Breda Strength & Conditioning. Hij traint beginnende en gevorderde sporters, wedstrijd atleten en coacht leden van het arrestatieteam, Special Forces Operators van het Korps Mariniers en het Korps Commandotroepen.

More posts by Noël Brand

Leave a Reply