was successfully added to your cart.

WORKOUT #3 Drie maal drie

By 29 januari 2016 januari 13th, 2017 Bodyweight, Pull up stang, Workouts

De workouts die ik schrijf voor LoveFitFood zijn minimalistisch en relatief makkelijk en bijna overal uit te voeren. Maar vergis je niet, de workouts zijn pittig. Daarnaast kan je ze altijd aanpassen aan je eigen niveau.

Heb je vragen of wil je een keer mee komen trainen? Kijk op BredaSC.

Drie maal drie

Duur:

15 minuten (cut off)

Materiaal:

Pull up stang

pull-up
push up
air squat

Uitvoering:

15 min EMOM: (every minute on the minute)

3x Pull up
3x Push up
3x Air squat

Zet een timer aan voor vijftien minuten. Wanneer de klok start, maak je op elke hele minuut drie herhalingen van iedere beweging. Zo snel mogelijk.

Hoe eerder je klaar bent, hoe langer je rust hebt, tot er weer een nieuwe minuut start. Dan begin je weer aan drie herhalingen van iedere beweging.

Pas de hoeveelheid herhalingen aan, aan jouw niveau! Dus, wellicht moet je met een of twee herhalingen van ieder beginnen of misschien ben je wel erg fit en doe je er vijf van iedere beweging.

Geen pull-up bar? Zoek een speeltuin op of be creative! Nog te zwaar? Begin met ring-rows.

Noël Brand

Author Noël Brand

Noël is T.O.P. Trainer C (The Overload Principe) en al meer dan tien jaar werkzaam bij het Korps Mariniers. Hij is het brein achter DefensieTrainingsSchema.nl en daarnaast ook eigenaar en head coach bij Breda Strength & Conditioning. Hij traint beginnende en gevorderde sporters, wedstrijd atleten en coacht leden van het arrestatieteam, Special Forces Operators van het Korps Mariniers en het Korps Commandotroepen.

More posts by Noël Brand

Join the discussion 2 Comments

  • Ariënne van Dijk schreef:

    Hallo Noël,

    Ik heb deze workout geprobeerd en heb dat 10 maal heb kunnen volhouden met drie pulls ups, de laatste 5 herhalingen heb ik volgemaakt met 2 pull ups. Ik ben 47 jaar en trots dat het zo goed ging, dat had ik van te voren niet gedacht. Een welbestede vrije middag dus. leuke workouts, ik kijk er altijd naar uit en ga er zeker meer proberen!

    Ariënne van Dijk

Leave a Reply