was successfully added to your cart.

WORKOUT #17 Pushing Boundaries

By 5 mei 2016 januari 13th, 2017 Bodyweight, Workouts

De workouts die ik schrijf voor LoveFitFood zijn minimalistisch en relatief makkelijk en bijna overal uit te voeren. Maar vergis je niet, de workouts zijn pittig. Daarnaast kan je ze altijd aanpassen aan je eigen niveau.

Heb je vragen of wil je een keer mee komen trainen? Kijk op BredaSC.

#17 Pushing Boundaries

Duur:

15 minuten

Materiaal:

Geen

bear crawl
push up

Uitvoering:

15 min AMRAP (As Many Rounds As Possible)
5x Jumping squats
10mtr bear crawl
5x push ups
10mtr bear crawl

Zet een timer voor vijftien minuten. Begin met 5x jumping squats, bear crawl tien meter en doe daar 5x push ups, bear crawl terug. Dit is een ronde, probeer zoveel mogelijk rondes te doen in 15 minuten.
Pas de hoeveelheid herhalingen aan, aan jouw niveau! Dus, wellicht moet je met een of twee herhalingen van ieder beginnen of misschien ben je wel erg fit en doe je er vijf van iedere beweging.
Noël Brand

Author Noël Brand

Noël is T.O.P. Trainer C (The Overload Principe) en al meer dan tien jaar werkzaam bij het Korps Mariniers. Hij is het brein achter DefensieTrainingsSchema.nl en daarnaast ook eigenaar en head coach bij Breda Strength & Conditioning. Hij traint beginnende en gevorderde sporters, wedstrijd atleten en coacht leden van het arrestatieteam, Special Forces Operators van het Korps Mariniers en het Korps Commandotroepen.

More posts by Noël Brand

Leave a Reply