was successfully added to your cart.

WORKOUT #10 JUST BREATHE

By 18 maart 2016 juli 9th, 2018 Bodyweight, Kettlebell, Workouts

De workouts die ik schrijf voor LoveFitFood zijn minimalistisch en relatief makkelijk en bijna overal uit te voeren. Maar vergis je niet, de workouts zijn pittig. Daarnaast kan je ze altijd aanpassen aan je eigen niveau.

Heb je vragen of wil je een keer mee komen trainen? Kijk op BredaSC.

JUST BREATHE

Duur:

15 minuten (cut off)

Materiaal:

Dames 12/16 kg kettlebell
Heren 20/24 kg kettlebell

Kettlebell front squat L/R

Uitvoering:

Kettlebell front squat L/R
“Breathing ladder”
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

 

Begin met 1x kettlebell front squat link en meteen daarna 1x kettlebell front squat rechts en neem een keer een adem pauze (een keer diep in en uit ademen).
Ga verder met 2x KB front squat L en 2x KB front squat R en neem twee keer een adem pauze (twee keer diep in en uit ademen).
Enz. tot 10 reps en 10 ademhalingen. Het aantal reps staat dus gelijk aan het aantal adem pauzes. Tijdens de bewegingen mag je gewoon door ademen.
Geen kettlebell? Gebruik bv een waterfles of wasmiddelfles gevuld met water of zand 😉
Noël Brand

Author Noël Brand

Noël is T.O.P. Trainer C (The Overload Principe) en al meer dan tien jaar werkzaam bij het Korps Mariniers. Hij is het brein achter DefensieTrainingsSchema.nl en daarnaast ook eigenaar en head coach bij Breda Strength & Conditioning. Hij traint beginnende en gevorderde sporters, wedstrijd atleten en coacht leden van het arrestatieteam, Special Forces Operators van het Korps Mariniers en het Korps Commandotroepen.

More posts by Noël Brand

Leave a Reply