was successfully added to your cart.

Romige voorjaarsshake met mango en druif

By 20 januari 2016 juli 31st, 2017 Shakes
romige voorjaarsshake

Kijk jij ook alweer uit naar de eerste zonnestralen? Deze romige voorjaarsshake met druif, mango en spinazie geeft je het gevoel dat ze gewoon altijd aanwezig zijn. Lekker als pre-workout maaltje of een snel ontbijt. Door de combinatie van havermout, groente, fruit, eiwitpoeder en kokosmelk heb je vet simpel een volledige maaltijd te pakken.

Romige voorjaarsshake met mango en druif

Weinig bereiding uit te leggen bij deze voorjaarsshake ;). Doe alle ingrediënten in de blender en maal een paar minuten totdat alles goed vermengd is. Drink direct op of neem hem mee in een shakebeker of glazen pot voor onderweg.

Jullie weten dat wij fans zijn van volwaardige maaltijden (en we lieten al eerder in een filmpje zien hoe je van elke smoothie een volwaardige maaltijd kan maken), maar we hebben niet altijd zin/tijd/inspiratie om een maaltje te koken. Een FitFood Shake geeft dan uitkomst! Zo kan je óók voor die workout ‘s ochtends de nodige voedingsstoffen binnenkrijgen, of kunnen ook mensen met weinig tijd ontbijten (deze shake is prima in de auto op te drinken, wel goed op blijven letten ghehe).

Tijd dus voor een nieuwe smaak en deze combi met mango, druif en kokos is hemels!

Voorjaarsshake

Prep Time 2 minutes
Servings 1 portie
Calories 341 kcal
Author Maaike Rijk

Ingredients

  • 250 ml water
  • 20 ml kokosmelk
  • 2 el havermout
  • 1 handje witte druiven (pitloos)
  • 1 handje verse spinazie
  • 1 handje mangostukjes (uit de vriezer)
  • Sap van 1 limoen
  • 1 schepje (28 g) eiwitpoeder (naturel)

Instructions

  1. Doe alle ingrediënten in de blenden en meng enkele minuten.
  2. Serveer meteen.

voorjaarsshake

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Leave a Reply