was successfully added to your cart.

Hoe verantwoordelijkheid, keuzes en intenties het verschil maken (interview)

By 6 april 2017 juli 11th, 2017 Geluk

Sinds een paar jaar traint Johan van Bavel bij mij in de box. Begin vorig jaar startte ik een coachingsopleiding bij hem. Johan is de oprichter en eigenaar is van Intention, centrum voor leiderschap en coaching. Al tientallen jaren coacht Johan mensen in en buiten het bedrijfsleven op punten waar ze vastlopen in hun leven. Iedere keer als ik met hem sprak over thema’s als leiderschap en verantwoordelijkheid dacht ik “Oh, dit is ook echt interessant voor onze FitFoodies”. Tijd voor een interview dus!

Het is zeker jammer dat we maar 30 minuten hadden, want in het interview tippen we heel veel onderwerpen aan die gewoon vragen om een vervolg :-). Wat baalde ik dan ook toen ik hoorde dat de audio-opname de dag van ons interview niet goed was opgenomen. Toch wil ik hem met jullie delen, want het is te waardevol wat hij allemaal vertelt. Note-to-self is om de audio-instellingen volgende keer nog eens extra te checken :-S.

Johan vertelt o.a. meer over wat verantwoordelijkheid nu eigenlijk echt betekent, de rol van relaties in ons dagelijks leven én het weer in contact komen met ons lichaam. Luister en leer over hoe intenties, verantwoordelijkheid en keuzes maken kan bijdragen in een meer optimale manier van leven.

Liefs,
Maaike

PS We zijn aan het experimenteren met de opzet van dit soort interviews; of het een echte podcast moet worden of dat we het in deze format laten. De audiokwaliteit is daarom nog niet helemaal zoals we hem willen. Wat vind jij? Feedback is welkom!

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Leave a Reply