was successfully added to your cart.

Sylvia vlamde op de Roparun en verloor ook ruim 10 cm buikomvang

By 2 juni 2017 juni 21st, 2018 Succesverhalen
sylvia

Eind februari besloot Sylvia het roer in eigen handen te nemen. Ze schreef zich in voor het Beach Bitches programma van Buitengewoon Sportief én werd door ons online begeleid in de FitFood Fundamentals. Tussendoor liep ze ook nog gewoon ‘ff’ de Roparun. Massive respect hier! En resultaten om trots op te zijn. Laat haar verhaal een inspiratie zijn voor jou!

sylvia

We hielpen Sylvia op weg, met een paar praktische recepten en wat tips. Supercool om het weekend erop haar reactie te lezen:

Sylvia

Roparun in tha pocket dus, maar hoe ging het verder? Naast een bijdrage in haar sportprestaties wilde ze namelijk ook een fysieke verandering realiseren. Is dat gelukt?

Zeker weten!

Sylvia mailde ons een grafiekje met haar metingsresultaten. Ruim 10 cm omtrek van buik/taille, 6 cm op de heup en totaal 3 kg vetmassa eraf terwijl de spiermassa vrijwel gelijk is gebleven. Topresultaten!

Haar doel is nu om verder spiermassa op te gaan bouwen. Waarop we haar nog verder antwoordden naar aanleiding van onderstaande mail. Maar als iemand schrijft “Ik voel me WAUW”, hoe awesome is dat. Daar doen we het voor. Zorgen dat jij (weer) optimaal en lekker in jouw vel komt te zitten :-).

sylvia

Ben jij het volgende succesverhaal?!

Er wacht een energieke en gezonde FitFood lifestyle op je en we helpen je stap voor stap in tijdens onze FitFood30.

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Leave a Reply

Gratis FitFood weekmenu incl recepten en stappenplan ontvangen?

Of je nu (opnieuw) wilt starten, of alleen wat extra motivatie nodig hebt... onze FitFood starterskit inclusief weekmenu, keukengids en recepten helpt je op weg!

x x