was successfully added to your cart.

Strawberry cheesecake smoothie

By 27 juli 2017 januari 5th, 2019 Shakes, Vega
strawberry cheesecake smoothie

“Zei je nu: Strawberry cheesecake smoothie?” Hoewel Sjanett niet zo’n liefhebber is van shakes, had ik meteen haar aandacht hihi. Wie al in het bezit is van ons boek FitFood Made Easy, weet dat dit geen gewone smoothie is, maar eentje die je kan inzetten als volwaardige maaltijd. Een ideaal receptje voor als je weinig tijd hebt of geen trek in een zware maaltijd en toch gezond wil eten.

Strawberry cheesecake smoothie

Deze smoothie aka FitFood shake maakte ik na een uurtje boulderen bij Bruut. Een awesome nieuwe boulderhal bij ons in de buurt. Eenmaal thuisgekomen, moest ik vrijwel direct weer weg voor een coachingsafspraak op locatie. Tijd voor een snelle maaltijd dus.

In mijn diepvries heb ik altijd wat diepvriesfruit, havermout staat standaard in de voorraadkast en toevallig had ik die week ook net Griekse Yoghurt in huis gehaald. Geïnspireerd door de taart die op het “pie of the day”- bord stond bij Bruut, maakte ik in 5 minuten mijn eigen strawberry cheesecake smoothie variant.  TE LEKKER om voor mezelf te houden.

Dus: hierbij! Enjoy 😀

 

Liefs,
Maaike

 

Strawberry-cheesecake FitFood shake

Prep Time 4 minutes
Cook Time 1 minute
Total Time 5 minutes
Servings 1

Ingredients

  • 150 gram Bevroren of verse aardbeien
  • 50 gram Havermout
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 1 tl Amandelschaafsel
  • 200 ml Havermelk
  • Scheutje Vanille extract
  • Scheutje Limoensap

Instructions

  1. Doe alle ingrediënten in de blender en blend voor 1 minuut.

Recipe Notes

Geen mogelijkheid (of zin ;-P) om er groente bij te eten? Voeg een schepje Shine-up greens toe van Go Primal. Met de code LOVEFITFOOD krijg je nu eenmalig 10% korting bij je bestelling via Eat Move Live.

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Leave a Reply