Onze gratis starterskit met tips, trucs en artikelen incl weekmenu en recepten ontvangen?

Laat dan hieronder je gegevens achter!

Tof dat je er bent! Ga met ons op ontdekking

Er wordt ons vooral geleerd om te focussen op onze buitenkant en op onze prestaties. Het perfecte lijf, de perfecte voeding en het perfecte leven. Met als resultaat vaak het gevoel dat het nooit goed (genoeg) is, dat er iets ontbreekt of kapot is. We call BS. Wij geloven dat er geen goed of fout is, geen perfect. In plaats van te focussen op wat je niet kan, bent of hebt, helpen we je ontdekken én realiseren hoe jij volop in jouw kracht komt te staan en te doen wat voor jou werkt!

Om je daarbij te ondersteunen vind je op LoveFitFood de volgende thema’s:

  • GOED IN JE VEL: wat je doel ook is afvallen, meer energie krijgen, optimale vitaliteit, positieve mindset, meer geluk en zelfvertrouwen ervaren, je lifestyle optimaliseren en nog veel meer, grote kans dat we er een behulpzaam artikel over schreven.
  • LEKKER TRAINEN: of je nu wilt starten met trainen, je WOD’s zonder kleerscheuren door wil komen of beter wil worden in obstacle running, met onze workouts en artikelen helpen we je op weg.
  • HEERLIJK ETEN: omdat weinig tijd en geen inspiratie geen excuus mogen zijn. Doe wat voor jou werkt (of dat nu paleo, zonder geraffineerde suiker of bv glutenvrij is) en maak het jezelf makkelijk door mealpreppen. Wij laten je graag zien wat wij het liefst op tafel zetten!

Hoewel we er het nodige over weten, zijn we geen voeding- of trainingsexperts; ook zijn we geen goeroes, geen hashtag-überfitgirls of topkoks. Ons doel is om jou verder te helpen naar een awesome leven en lijf waar jij van houdt. Door te laten zien hoe wij door de enorme hoeveelheid informatie en adviezen navigeren. Hoe we de 80% bullshit proberen te scheiden van de 20% die wel werkt. Door het praktisch te maken. En door te laten zien hoe we alles daarvan implementeren in ons drukke leven op een manier die voor ons werkt, waar wij ons goed bij voelen en mooie resultaten mee boeken.

Hier vind je dus geen “en zo moet het” of “dit is de waarheid”, maar altijd onze persoonlijke mening, onze ervaringen en experimenten. Soms gaan we daarbij op ons bek, soms maken we sprongen vooruit, maar het is in ieder geval altijd leerzaam en vaak ook hilarisch… We zijn nét mensen 😉

Met LoveFitFood streven we naar een wereld waarin mensen bewuster met hun lijf, lifestyle en leven om gaan en in actie komen. Inmiddels bouwen al meer dan duizenden FitFoodies hieraan mee. Stap voor stap en zonder zweverig gedoe of onnodige poespas.

Doe ook jij mee?

FitFood draait om echt eten

FitFood is geen dieet of dogma. We gaan simpelweg voor kwalitatief hoogwaardige, pure en zo min mogelijk bewerkte voeding. Sommigen noemen dat clean eating, alhoewel we het liever met minder oordeel benaderen en ruimte laten voor persoonlijke voorkeuren, smaak en doelstellingen. Iets lekkers hoort daar dus ook bij. Maar junkfood, kant-en-klaar, pakjes en de zakjes dus zo min mogelijk.

Wat is FitFood?
Onze kookboeken

De volwaardige maaltijd is onze held

Dat is een maaltijd die bestaat uit vier standaard componenten (eiwitten, koolhydraten, vetten en groenten of rauwkost) die je naar eigen smaak kan invullen. Geen eetschema’s of ingewikkeld gedoe, maar een simpele formule met jouw favoriete gerechten. Wat je smaak ook is, je kunt van de voordelen van FitFood genieten.

Wat is een volwaardige maaltijd?
Je eigen FitFood dagmenu

FitFood maakt je awesome

Goed voor jezelf zorgen door middel van lekker eten én de juiste minset gaat je fantastische resultaten opleveren. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze FitFoodies: meer energie, sterker, slanker, fitter, en gespierder. Betere nachtrust, stralende huid, geen buikpijn/opgezette buik meer en meer mentale focus. Plezier in het koken en een relaxtere manier om met eten bezig te zijn.

(CHALLENGE) FitFood30
Lees de succesverhalen

Doe niet te spastisch

Ingewikkelde regeltjes of vervelende taken zijn er al genoeg. Daarom houden we het graag simpel en overzichtelijk. Doe wat voor jou(w) lijf werkt en wat binnen jouw lifestyle en doelstellingen past. Zowel in de keuken zonder exotische ingrediënten of lange bereidingstijden als in de toepassing van bijvoorbeeld portiecontrole.

(DOWNLOAD) FitFood keukengids
(DOWNLOAD) Portioneren met je handen

Je wint het gevecht niet door harder te vechten

Soms lijkt het een onbegonnen strijd en ervaren we veel weerstand bij verandering of hebben we last van emotie-eten of eetbuien. Laat daarom de psychologie van het eten voor jou werken! Begin bij de basis en geef je hoofd en lijf wat het nodig heeft en bouw aan een gezonde relatie met voeding en met je lijf.

Psychologie van het eten
(EBOOK) Food Freedom Mindset

Uit je hoofd en in je lijf

We zijn graag actief, of dat nu met kettlebells, in de modder, in de CrossFit box of gewoon thuis is. Trainen is geen verplicht nummertje om calorieën te verbranden, maar een gezonde en leuke manier sterker en fitter te worden. Het is super fijn om het bloed te laten stromen en lekker in je lijf je te komen na een dag hard werken! We helpen je op weg met toffe workouts voor thuis (ook voor beginners) en met info over wat te eten voor en na je training.

Workouts voor thuis
Wat eet je voor of na je training?

Goed voorbereid aan de start

Heeft het virus jou ook te pakken? Of wil je heel graag ook een keer een obstacle run lopen, maar weet je niet goed hoe of waar te beginnen? We’ve got your back!

(DOWNLOAD) OCR stappenplan
(training) Beast mode on

Dat was het! Je hebt nu een goed beeld gekregen van wie we zijn en wat we doen.

Kom daarnaast gezellig bij ons op Facebook en Instagram 🙂
Op de site vind je uiteraard nog veel meer info en weet dat we altijd via de mail bereikbaar zijn voor vragen.