Knowledge

Wat moet je eten? Hoeveel? Wanneer? Rondom je training? Om af te vallen? Te presteren?

Skills

Lekkere recepten, mealprep trics, dag- en weekmenu’s, keukentools en lifestyle hacks.

Attitude

Lange termijn transformatie, doelen stellen en halen, the bigger picture en mindset tips om de knop om te zetten.

Kickstart!

Motivatie en inspiratie om daadwerkelijk actie te ondernemen en momentum te creëren.

Lekker sporten, op je eten letten, gezonde keuzes maken. Maar je bent nog niet waar je wil zijn. Je voelt je nog niet helemaal ‘the bomb’ in je bikini of zwembroek, hebt nog regelmatig dat onzekere stemmetje in je hoofd en loopt niet bepaald over van energie. Ergens weet je dat het beter kan, meer in balans, maar hoe? Door je drukke leventje ren je van hot naar her en eigenlijk weet je ook wel dat je te veel stress hebt en beter zou kunnen slapen. Je weet dat goede voeding belangrijk is, maar de tegenstrijdige adviezen van internet, je vrienden, je trainer en zelfs de diëtist maken je aan het twijfelen en je hebt geen idee hoe je verder moet. Moet je nu low-carb gaan, suiker vermijden of glutenvrij gaan?

Je bent al aardig aan de weg aan het timmeren

Je bent lekker aan het trainen met je buddies en je wil een gezond en fit lijf, maar ook daar loop je een beetje vast. Wat moet je nou precies eten rondom je training… een shake of banaan? Ondertussen blijf je je maar afvragen waarom je geen resultaten boekt. Om het allemaal af te sluiten helpt je omgeving niet bepaald mee, want hoe graag jij ook vooruit wil, je collega’s en familie vinden dat ‘je niet door moet slaan’ en ‘er nu al hartstikke goed uitziet’ al ‘supersterk bent’ of ‘maar gewoon normaal moet eten’. Help!

Maar je loopt ook een beetje vast

 • Wil je weten wat je het beste kan eten voor én na een training?
 • Waarom lukt het niet om af te vallen, ondanks dat je niet veel eet.
 • Waarom heb ik de hele dag honger, terwijl je voor je idee genoeg eet?
 • Wil je met meer energie kunnen trainen en sterker worden?
 • Wil je deze zomer toch echt strakker in je vel komen zitten?

In het FitFood seminar beantwoorden we al je vragen

Het vinden van een goed voedingspatroon waarbij je én aan je gezondheid werkt. Waarvan je energie krijgt en waarmee je aan je doelstellingen werkt (dat ook nog eens makkelijk toe te passen en vol te houden). Het kan een hele puzzel lijken. We zijn allemaal druk en niemand wil lang in de keuken staan of ingewikkelde schema’s of formules volgen.

Oh, en uiteraard moet het ook gewoon lekker zijn!

Speciaal daarvoor ontwikkelden we het FitFood Seminar. Gedurende 2 uur loodsen we je door de belangrijkste pijlers rondom gezonde voeding, mindset, lifestyle en het boeken van resultaten. Je gaat daarbij niet alleen luisteren, maar ook meedenken en meedoen. Hoe precies, merk je vanzelf, net als bij een WOD 😉

 • Voeding

  Uitleg over de volwaardige maaltijd met de rol van eiwitten, koolhydraten, groenten en vetten.

 • Training

  Wat kan je het beste voor een training eten? En wat daarna? En moet je überhaupt wel eten na je training?

 • Praktijk

  Hoe zet je met een druk leven snel iets gezond en lekkers op tafel? Dat ook de rest van je gezin kan eten? En hoe doe je dat op werk?

 • Mindset

  Waarom lijk je keer op keer vast te lopen? Waar zit toch dat knopje om gezond eten vol te houden en resultaat te boeken?

 • Doelen halen

  Direct aan de slag met handige handvatten en inzicht hoe ook jij je doel kan behalen. Zonder weegschaaltjes en zonder poespas.

 • Transformatie

  Een lifestyle verandering is (net als iedere andere verandering) geen lineair proces. Hoe ga je hiermee om? En hoe bereik en behoud je jouw transformatie?

Door twee kundige coaches

Eating psychology coach Sjanett de Geus, MSc en lifestyle coach en personal trainer Maaike Rijk, BSc laten je zien hoe je de balans houdt tussen een druk bestaan en een gezonde manier van eten.

Over de jaren heen begeleidden we ruim 600 mensen. We hoorden en hielpen bij hun vragen, struggles en uitdagingen. En we vierden met hen de successen. Tijdens een 2 uur durend inspirerend en motiverend seminar ervaar en leer jij nu op een laagdrempelige en interactieve manier wat voeding, training en de juiste mindset voor jou kan doen.  Je gaat daarbij niet alleen luisteren, maar ook meedenken en meedoen.

En na afloop heb je:

 • Toepasbare kennis om altijd de juiste voedingskeuzes te maken.
 • Praktische methoden om lekker, gezond, maar niet te ingewikkeld te eten.
 • Meerdere tools om blijvende lifestyleveranderingen te maken.
 • Handvatten om altijd op terug te vallen; in de vorm van de sheets
 • En bovenal een inspirerende middag/avond waarna je vol motivatie zelf aan de slag wilt gaan!

Een korte sfeerimpressie

Een FitFood seminar bijwonen of hosten?

Het FitFood seminar verzorgen we enkel op aanvraag en meestal bij CrossFit boxen, Strength & Conditioning Gyms of andere trainingslocaties.

Als box- of gym eigenaar is het seminar tevens een uitstekende manier om community te creëren en extra service voor je leden te bieden zonder dat het jou geld en veel tijd en energie. Neem voor meer info, prijzen en de mogelijkheden contact op via onderstaande button.

Meer info

Daarnaast ontwikkelden we speciaal voor het bedrijfsleven ook FitFood@Work seminars.

FitFood seminar poster