was successfully added to your cart.

Rising sun ontbijt pannenkoeken

By 25 mei 2017 januari 5th, 2019 Ontbijt, Paleo
rising sun breakfast pancake

Een keer geen groente in huis en toch je nodige ‘greens’ binnenkrijgen? Het overkwam ons afgelopen week. Gelukkig hadden we Wesley van Eat Move Live nog beloofd een lekker receptje te maken van de nieuwe Go Primal Greens. Dus, we  verwerken een van de varianten in één van onze favorieten: Pannenkoeken!

Ontbijt pannenkoeken met Rising Sun Energy Greens

“Pannenkoeken als ontbijt?” Soms krijg je nog wat bijzondere reacties, maar we merken dat ze langzaam aan terrein winnen ;-). En de ene pannenkoek is de andere niet, je hoeft hem echt niet te overladen met stroop en suiker voor een lekkere smaak. Deze pannenkoek maakten we van kastanjemeel. Een meelsoort die van nature al wat zoeter is en redelijk rijk aan eiwitten.

Greens in je pannenkoek?

Net als met het fruitige kwarkijs zijn greens niet het eerste waar je aan denkt als ik zeg pannenkoeken. De Rising Sun Energy is licht gezoet met Stevia en smaakt naar geroosterde perzik. Dit blijkt een perfecte aanvulling te zijn op het kastanjemeel. Net als de vorige smaak die we testten, hebben de greens geen hooismaak… wel zo prettig ;-P. En gelukkig smaken ze niet te zoet naar Stevia.

PREPTIP: Maak gelijk een hele stapel van deze pannenkoekjes en vries ze goed luchtdicht in. Je hebt dan de komende weken altijd iets goeds en lekkers achter de hand.

Geniet ervan!

Liefs,
Sjanett

PS Zelf ook deze lekkere greens een keer proberen (in een pannenkoek of gewoon in een shake)?

Gebruik onze ambassadeurs code LOVEFITFOOD voor een eenmalige korting van 10% op je bestelling bij www.eatmovelive.nl. Het is maar één keer mogelijk om deze soort code te gebruiken.

Rising sun breakfast pancakes

Prep Time 2 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 22 minutes
Servings 2
Author Sjanett de Geus

Ingredients

  • 2 bananen
  • 4 eieren
  • 2 schepjes Rising Sun Greens
  • 4 el kastanjemeel

Instructions

  1. Doe de bananen, eieren, greens en kastanjemeel in je blender en blend tot je een egaal beslag hebt.
  2. Voeg eventueel een heel klein scheutje water toe als het beslag te dik is.
  3. Smelt een halve theelepel kokosolie in een koekenpan op laag-middelhoog vuur en giet hierin 1/6 van het beslag (een pannenkoek ter grote van een dessertbordje).
  4. Draai de pannenkoek pas om als de bovenkant begint te bubbelen.
  5. Herhaal voor de rest van het beslag.

Recipe Notes

Met de kortingcode LOVEFITFOOD krijg je 10% korting op deze (en andere greens) bij Eat Move Live!

Valt je pannenkoek uit elkaar of verbrand de onderkant? In dit filmpje laten we zien hoe wij het doen!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is een getatoeëerde foodie met een voorliefde voor zware kettlebells. Naast Eating Psychology Coach en host van de Transformatie Academie Podcast is ze ook een digitale nomade die lekker haar eigen plan trekt en anderen coacht bij wat ze LifeCrafting noemt (je droomleven ontwerpen en realiseren).

More posts by Sjanett de Geus

Leave a Reply