Onze missie

LoveFitFood inspireert en coacht op geheel eigen wijze mensen in het vinden en omarmen van een gezonder leven en hun eigen staat van awesomeness. Zonder stress of ingewikkelde poespas.

Met praktisch advies, handvatten, tips en trucs die passen bij jouw lifestyle en (trainings)doelen helpen we je op weg naar een energieker leven vol zelfvertrouwen. Geen voorgeschreven regime, maar zelf leren wat voor jou wel én niet werkt, fysiek, mentaal & emotioneel.

Onze visie

Vanuit scholen, opleidingen en opvoeding hebben we vooral geleerd te focussen op het externe, de maakbare wereld. We leren nauwelijks iets over wie we echt zijn, waar we energie van krijgen, wat we belangrijk vinden, hoe we ons echt voelen in ons lijf, wat lijf en hoofd nodig hebben, wat onze eigen persoonlijk behoeftes en grenzen zijn en hoe alles te laten samenkomen op een manier die voor jou werkt.

LoveFitFood streeft naar een wereld waarin mensen bewuster met hun lijf, lifestyle en leven om gaan en in actie komen. One-step-at-a-time.

Onze LoveFitFood principes zijn toegankelijk én toepasbaar voor iedereen die zijn levenswijze (verder) wil verbeteren en zijn doelen wil behalen.

lovefitfood
140
Artikelen geschreven
72
Recepten online
23
Seminars gegeven
743
Koppen koffie
641
FitFoodies gecoached
4
Boeken geschreven

Voor jou

EHBO in de keuken met recepten die niet kunnen mislukken:

Upgrade jezelf en transformeer je lijf, lifestyle en mind:

Come and lift with us:

Op je werk

Onder de naam FitFood@Work geven we in het bedrijfsleven seminars en trainingen en ontwikkelden we een heel bijzonder kookboek.

  • FitFood seminar
  • FitFood at Work (kookboek, incl white-label optie)
  • Basis training vitaliteit & energie (online)
  • Lifestyle Transformatie Challenge (online)

In de box

We verzorgen seminars op locatie in sportscholen en CrossFit Boxen.

Als affiliate

Sta jij achter onze producten en wil je dit graag onder jouw klanten, leden, lezers of in je netwerk onder de aandacht brengen? Sluit je dan aan bij ons Affiliate Programma.

Als partner

We hebben beperkt ruimte om met een select aantal partners samen te werken. Neem contact met ons op voor meer informatie.