was successfully added to your cart.

Kristel: verloor 5% vet en leerde dat dat zonder hongerlijden kan

By 14 juli 2017 juni 21st, 2018 Succesverhalen

Kristel traint hard bij Breda Strength & Conditioning en zocht een manier om anders met voeding om te gaan en strakker in haar vel te komen. Ze startte met het toepassen van onze principes en was verrast door het resultaat. Ze eet nu niet alleen gevarieerder, maar verloor ook 5% vetmassa. Belangrijkste les: Dat kan gewoon zonder hongerlijden en mét koolhydraten.

“Al jaren had ik het idee echt gezond te eten, inmiddels trainde ik 3 keer per week intensief, maar mijn lijf leek maar niet te veranderen. Calorieën tellen, daar wilde ik echt niet aan. Er is ook nog zoiets als leven!

De eerste dagen waren best spannend. Je wil het toch graag goed doen en alles begrijpen. Ook mocht ik gewoon koolhydraten eten, iets dat ik al jaren zo veel mogelijk vermeed. Ergens bleek ik toch de overtuiging te hebben dat je daar dik van wordt. Stapje bij beetje en ook door de goede en snelle mailsupport van Sjanett en Maaike kreeg ik steeds meer de smaak te pakken. De dagelijkse mailtjes, die overigens superleuk geschreven zijn, en webinars helpen daar ook echt bij. Voor mij hielp het bovendien dat ik heel mijn omgeving deelgenoot maakte dat ik aan de challenge meedeed. Een extra stok achter deur.

Kristel succesverhaal

Mijn eten is een stuk gevarieerder geworden. Als ik ‘s avonds in mijn bed lig, kan ik oprecht blij worden als ik denk wat voor lekkers ik de volgende dag weer mag ontbijten. Dat heb ik eerder niet gehad hoor! Na 45 dagen was ik 5 kg en 5% vetpercentage kwijt, geen moment honger gehad en o.a. geleerd dat ik helemaal niet zo bang voor die koolhydraten hoef te zijn. Het enige nadeel was dat ik nieuwe broeken moest kopen. He, vervelend ;).

Ik leerde stiekem meer over voeding en ook over mezelf dan ik gedacht had. Een mooie basis van waaruit ik ook na de 45 dagen verder kan.  Absoluut een aanrader!”

Wil jij net als Helma óók afvallen zonder honger te lijden?

Er wacht een energieke en gezonde FitFood lifestyle op je en we helpen je stap voor stap tijdens onze FitFood30.

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Leave a Reply