was successfully added to your cart.

Jos Hermans (van CF FSF) zijn visie op CrossFit

By 26 juli 2016 januari 13th, 2018 Presteren

Waar steeds meer ondernemers afgelopen jaar de stap zetten om een eigen box te openen, deed Jos Hermans dit al in 2008. Back in the days startte hij samen met Nolan Mooney en Dennis Tanamal CrossFit FSF te Driebergen. Daarnaast is Jos een van de initiatiefnemers achter de Lowlands Throwdown.

Een pionier in Nederland kun je hem dus rustig noemen.

We vroegen Jos naar zijn Visie op CrossFit. Het resultaat: een 20 minuten durend interview met leerzame lessen die verder gaan dan enkel CrossFit.

In het interview leer je onder andere:

  • De behoefte naar een andere vorm van bewegen
  • Samenwerking en met elkaar in contact komen
  • Hoe CrossFit wel en niet beperkt
  • Hoe traint Jos zelf?
  • Waar zit de grootste uitdaging in training bij veel mensen?
  • Voedingskeuzes
  • Toekomstmuziek

Hoe kijk jij naar de toekomst van CrossFit? En herken je jezelf in het geen Jos vertelt? Laat het ons weten in de comments.

Love,
FitFood – Maaike

PS We zijn aan het experimenteren met de opzet van dit soort interviews; of het een echte podcast moet worden of dat we het in deze format laten. Feedback is welkom!

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Gratis FitFood weekmenu incl recepten en stappenplan ontvangen?

Of je nu (opnieuw) wilt starten, of alleen wat extra motivatie nodig hebt... onze FitFood starterskit inclusief weekmenu, keukengids en recepten helpt je op weg!

x x