Jezelf energiek voelen. Alles uit je drukke dag halen. Gezond maar niet te ingewikkeld eten. Lekker in je vel en rust in je kop. Je doelen behalen, lekker trainen én ook nog gewoon leven?

Dàt was onze zoektocht. Het resultaat ervan is LoveFitFood. Verwacht geen sla-etende hardloop meisjes, dieetgoeroe’s of Instafamous sixpack figuren. Nope. Gewoon twee recht-door-zee meiden die streefden naar een relaxed en awesome leven. Dit is geëvolueerd naar een platform met gelijkgestemde coaches die maar één missie hebben: jou ook laten ervaren dat zelfvertrouwen, een fit en gezond lichaam, lekker eten en geluk hand in hand gaan. Zonder spastisch gedoe en op een manier die voor jou werkt.

Maaike Rijk

Mede-oprichter / survival badass

Als kind speelde ze al het liefste buiten op zoek naar de uitdagingen die de natuur haar bood. Eigenwijs, nieuwsgierig en bevlogen zijn woorden die haar passen. Maaike is een gecertificeerde TOP Trainer B (Overload Worldwide), personal trainer en coached onder andere atleten bij Breda Strength & Conditioning. Ze nam deel aan een aantal fitnesswedstrijden, maar haar hart ligt tegenwoordig meer bij survivalruns en powerlifting. Net als Sjanett heeft Maaike een voorliefde voor koken en het ontwikkelen van recepten. Ze is o.a. ook auteur van het kookboek Paleo Kids.

Sjanett de Geus

Mede-oprichter / kitchen devil

Tijdens haar studie tot psychologisch wetenschapper ontdekte ze Sjanett haar liefde voor koken. Het bijbaantje dat ze had bij een restaurant leerde haar van alles over voeding, het belang van kwaliteit en échte smaken. Dat het koken haar sindsdien niet meer heeft losgelaten mag duidelijk zijn: Ze blogt fanatiek via “Mijn Paleo keuken”, is auteur van verschillende kookboeken, volgde verschillende opleidingen en heeft zo ongeveer ieder boek over voeding gelezen. Het is echter haar interesse en achtergrond in de psyche van de mens in combinatie met voeding die haar het meest intrigeert.

Amy Rijk

Amy Rijk

Ondersteunende duizendpoot

Amy was vroeger (en eigenlijk nog steeds) groot fan van het zwembad en geïmproviseerde LARP sessies in de achtertuin. Nu is ze regelmatig te vinden met haar hoofd in een boek of enthousiast aan het babbelen over de nieuwste Legend of Zelda games. Zet regelmatig eten dat ze in videogames tegen komt om naar recepten, met wisselend succes ;). Sinds medio 2016 trotse eigenaar van Mimako Design, als ondersteunend vormgever en social media expert voor andere ondernemers, waaronder Love FitFood.

Chantal

Chantal Verwest

Klantenservice ninja

Chantal is een fanatiekeling als het aankomt op sport en voeding. Nieuwsgierig en aanpakkend als ze is heeft zij zich een nieuwe vakgebied aangemeten die haar zit als gegoten. Zo heeft Chantal zich gespecialiseerd in de voeding en gezondheid. Ze is zowel gewichtsconsulent (Hamelcollege) als afgestudeerd diëtiste (aan de Haagse Hoge school). Chantal is daarnaast een echte modder addict met internationale verdiensten en mooie prijzen. Voor LoveFitFood neemt ze een deel van de klantenservice voor haar rekening en modereert ze de FF30 Facebook groep.

Onze partnerships

BredaSC - lovefitfood affiliate programma
Dutch Mud Men

Ook met ons samenwerken?

We hebben beperkt ruimte om met een select aantal partners samen te werken.
Hierbij is bijvoorbeeld te denken aan gezamenlijke projecten of gesponsorde content op de site.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.