Maaike Rijk

Mede-oprichter / survival badass

Als kind speelde ze al het liefste buiten op zoek naar de uitdagingen die de natuur haar bood. Eigenwijs, nieuwsgierig en bevlogen zijn woorden die haar passen. Maaike is een gecertificeerde TOP Trainer B (Overload Worldwide), personal trainer en coached onder andere atleten bij Breda Strength & Conditioning. Ze nam deel aan een aantal fitnesswedstrijden, maar haar hart ligt tegenwoordig meer bij survivalruns en powerlifting. Net als Sjanett heeft Maaike een voorliefde voor koken en het ontwikkelen van recepten. Ze is o.a. ook auteur van het kookboek Paleo Kids.

Sjanett de Geus

Mede-oprichter / kitchen devil

Tijdens haar studie tot psychologisch wetenschapper ontdekte ze Sjanett haar liefde voor koken. Het bijbaantje dat ze had bij een restaurant leerde haar van alles over voeding, het belang van kwaliteit en échte smaken. Dat het koken haar sindsdien niet meer heeft losgelaten mag duidelijk zijn: Ze blogt fanatiek via “Mijn Paleo keuken”, is auteur van verschillende kookboeken, volgde verschillende opleidingen en heeft zo ongeveer ieder boek over voeding gelezen. Het is echter haar interesse en achtergrond in de psyche van de mens in combinatie met voeding die haar het meest intrigeert.

Amy Rijk

Amy Rijk

Ondersteunende duizendpoot

Amy was vroeger (en eigenlijk nog steeds) groot fan van het zwembad en geïmproviseerde LARP sessies in de achtertuin. Nu is ze regelmatig te vinden met haar hoofd in een boek of enthousiast aan het babbelen over de nieuwste Legend of Zelda games. Zet regelmatig eten dat ze in videogames tegen komt om naar recepten, met wisselend succes ;). Sinds medio 2016 trotse eigenaar van Mimako Design, als ondersteunend vormgever en social media expert voor andere ondernemers, waaronder Love FitFood.

Quillermo

Quillermo Pellicaan

Sales tijger

Tot zijn 24ste heeft Quillermo in een café met cafetaria gewoond, met een geheel bijpassend cafetaria dieet. Om vervolgens 106 kg verder de knop om te draaien en fanatiek te gaan sporten. Tegenwoordig gaat hij helemaal op in extreem langdurige sportevenementen, van 24uurs non-stop races, tot een week door de Sahara rennen. Daarnaast doet hij ook graag af en toe een survival wedstrijd samen met Maaike. Quillermo is nog steeds gek op koken, op eten, en lust alles. Quillermo geeft naast zijn activiteiten voor LoveFitFood business en motivatie trainingen aan het bedrijfsleven.

Chantal

Chantal Verwest

Klantenservice ninja

Chantal is een fanatiekeling als het aankomt op sport en voeding. Nieuwsgierig en aanpakkend als ze is heeft zij zich een nieuwe vakgebied aangemeten die haar zit als gegoten. Zo heeft Chantal zich gespecialiseerd in de voeding en gezondheid. Ze is zowel gewichtsconsulent (Hamelcollege) als afgestudeerd diëtiste (aan de Haagse Hoge school). Chantal is daarnaast een echte modder addict met internationale verdiensten en mooie prijzen. Voor LoveFitFood neemt ze een deel van de klantenservice mailtjes voor haar rekening.

We zijn op zoek naar jou!

Gastblogger

LoveFitFood groeit hard, en we zijn altijd op zoek naar vast gastbloggers die een steentje willen bijdragen. Dit kan in de vorm van interessante artikelen, recepten of hulp achter de schermen zijn. In ruil daarvoor maak je gebruik van ons inmiddels enorme bereik.
Stuur een maitje naar info@lovefitfood.nl als je hier interesse in hebt.

Onze partnerships

BredaSC - lovefitfood affiliate programma
nootrofit lovefitfood partner
Dutch Mud Men

Ook met ons samenwerken?

We hebben beperkt ruimte om met een select aantal partners samen te werken.
Hierbij is bijvoorbeeld te denken aan gezamenlijke projecten of gesponsorde content op de site.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aangesloten affiliates

BredaSC - lovefitfood affiliate programma
Extreme Sports Academy
lovefitfood affiliate dutch barbell club
lovefitfood affiliate crossfit hoogvliet
lovefitfood affiliate reebok crossfit almere
lovefitfood affiliate crossfit ndsm
lovefitfood affiliate crossfit limes
lovefitfood affiliate crossfit helmond
crossfit zuid lovefitfood affiliate

Ook affiliate worden?

Sta jij achter onze producten en wil je dit graag onder jouw klanten, leden, lezers of in je netwerk onder de aandacht brengen?
Sluit je dan gratis aan bij ons Affiliate Programma en verdien aantrekkelijke fee’s!
Meer informatie en direct aanmelden kan via deze link.