gratis preview fitfood30

Preview FitFood30

Inclusief dagmenu, recepten en praktische tips. In de FitFood30 leer je in 30 dagen welke voeding bij jou past, zodat je meer energie krijgt en lekkerder in je vel komt te zitten.

Preview FF30 aanvragen
gratis preview food freedom mindset

Preview Food Freedom Mindset

Zet de psychologie van het eten in om van ongewenst eetgedrag af te komen en je weerstand tegen verandering te overwinnen. Download een gratis preview inclusief tips en inzichten waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Preview FFM aanvragen
preview gratis foodie scan food freedom mindset

Gratis Foodie scan

Waar ligt jouw sleutel tot Food Freedom? Doe de gratis scan en ik laat je zien waar je het snelst en makkelijkst resultaten kan boeken.

Gratis foodie scan
gratis preview fitfood made easy

Preview FitFood Made Easy

Eenvoudige recepten, waar het hele gezin van kan mee-eten, zonder geraffineerde suiker, glutenvrij en zuivelvrij? Download de gratis preview van FitFood Made Easy en overtuig jezelf!

Preview FFME aanvragen
gratis preview fitfood at work

Preview FitFood at Work

Onze volwaardige maaltijd formule toegepast in een drukke werkweek, onderweg en op kantoor. Download de gratis preview van FitFood at Work voor onze lekkerste recepten.

Preview FFAW aanvragen
preview gratis video serie coaches tips

Gratis video serie: de beste tips van onze coaches

Onze coaches bezitten een goudmijn aan kennis en ervaring over uiteenlopende onderwerpen. Ik vroeg ze allemaal wat het meest essentiële was dat ze iemand mee zouden willen geven als ze maar één keer advies zouden mogen geven. De video’s die ze inspraken zijn gratis te downloaden.

Naar de video's
gratis starterskit

Gratis Starterskit

Inclusief weekmenu, weekplanner, recepten, richtlijnen om met de handen te portioneren.

Starterskit aanvragen
preview gratis dagmenu

Gratis dagmenu

Elke zondag gratis inspiratie in je mailbox met steeds een verrassend en gezond dagmenu, inclusief recepten. Uiteraard altijd volwaardig, meestal zuivel- en glutenvrij en soms handige mealpreptips of andere goodies.

Aanmelden dagmenu