was successfully added to your cart.

Get-shit-done koffieshake

By 20 maart 2017 september 14th, 2017 Ontbijt, Shakes
get shit done koffieshake

Even een keer geen zin in een volwaardige maaltijd of volledige ontbijt? Maar wel een drukke dag voor de boeg? Tover je ochtend-koffie om tot deze ‘Get shit done’ shake. Hiermee pak je de nodige energie uit eiwitten, vetten en koolhydraten. Plus, de caffeine geeft je net die extra boost die je nodig hebt. Eet later op de dag wat extra groente en you’re stil good to go. Starbucks eat your heart out ;-P.

‘Get shit done’ koffieshake

“Maaike, die ‘Get shit done’ shake is lekker, maar vooral echt goud waard”. Natuurlijk supertof als een van de leden van de box waar ik trainer ben zo naar je toekomt. Waar je mij in de ochtend zelf kan verblijden met biefstuk, wordt niet iedereen daar vrolijk van. Snap ik. Als je niet zo’n ontbijter bent, dan is een drinkbaar ontbijt een ideale oplossing. En hé, deze bevat koffie! Geen argumenten meer nodig verder toch haha.

De ‘Get shit done’ koffieshake is bijna een volwaardige maaltijd door het toevoegen van banaan, dadels en havermout voor je koolhydraten, eiwitpoeder voor je eiwitten en wat kokosolie (of roomboter) voor je vetten. Bijna… want alleen je groente ontbreekt nog. Niet moeilijk over doen. Gewoon wat snackkomkommer, wortel of een eerder gemaakt soepje in je tas voor later die ochtend en voila.

Dus: Go Go en Get your shit done!

Liefs,
Maaike

Get-shit-done shake

Prep Time 1 minute
Cook Time 1 minute
Total Time 2 minutes
Servings 1 -2
Author Maaike Rijk

Ingredients

  • 1 kop koffie
  • 1 tl kokosolie
  • 75 gr havermout
  • 1 schepje eiwitpoeder (naturel of vanille)
  • 200 ml plantaardige melk
  • 3 dadels
  • 1 banaan

Instructions

  1. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een egale shake.

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Leave a Reply