Wowowow. Vanaf het eerste gerecht dat ik bereidde was ik verkocht! De gerechten die er in staan zijn super lekker en innovatief.

Stephan

Super boek!! Niet twijfelen gewoon doen. Allemaal stap gewijs uitgelegd, mooie plaatjes en vooral erg lekker 🙂

Nelsa

Ik ben nu een maandje in het bezit van het ebook en het bevalt super! Simpele en lekkere gerechten welke het makkelijk maken om verantwoord te eten.

Glenn

Becoming more awesome, one meal at a time

Of je nu graag wat wil afvallen, beter wil presteren, van vervelende lichamelijke klachten af wil komen of gewoon op zoek bent naar wat extra inspiratie in de keuken. Om je doelen op een duurzame manier te behalen is het belangrijk dat je niet op plezier en gemak beknibbelt!

In FitFood Made Easy vind je meer dan 100 recepten om je daarbij te helpen

Vergeet one-size-fits-all eetschema’s of dieetgoeroes en ga terug naar de basis van pure voeding en gezond verstand met FitFood. We focussen op volwaardige maaltijden die zonder al te veel moeite op tafel staan en die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

  • In 4 stappen laten we zien hoe je elke maaltijd FitFood maakt én aansluit bij je persoonlijke doelstellingen.
  • Feestelijke ontbijtjes, heerlijke shakes, makkelijke lunches en ‘kan niet mislukken’ diners.
  • Alle maaltijden zijn glutenvrij, bevatten geen geraffineerde suiker en zijn zo veel mogelijk zuivelvrij (ook geschikt voor aanhangers van het paleo-dieet).

Bestel je boek hier

FItFood Made Easy
FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden

Dit boek is een aanrader voor iedereen die op een goede, gezonde manier met eten bezig is of zou willen zijn.

Pieter

De gerechten uit het FitFood Made Easy heb ik als zeer smaakvol en gemakkelijk ervaren!

Ingrid

Het boek is duidelijk, overzichtelijk en bevat mooie foto’s van hoe de gerechten eruit zouden moeten zien als je klaar bent ;).

Danny

Bestel FitFood Made Easy nu vanaf €15,95

verzending via Bol.com

 

Bestel je boek hier

FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden

Ik was al een tijd op zoek naar inspiratie voor gezonde maaltijden. Op een gegeven moment had ik er genoeg van om vaak hetzelfde te eten. Dit boek heeft er voor gezorgd dat de keuken weer eens anders ruikt. De maaltijden zijn makkelijk te maken voor mensen met een druk leven. En de maaltijden zijn ook nog eens makkelijk te veranderen. Het boek staat ook vol met basis-recepten die je zelf kan aanvullen en andere handige tips. Een ideaal boek!!

AwazVia Bol.com

Mn vriendin kreeg een tip over dit boek van haar crossfittrainer, meteen besteld en tot nu toe zeer tevreden.
De recepten zijn gemakkelijk te maken en smaken overheerlijk.
Echt een aanrader!

RickowVia Bol.com

Deze meiden weten hoe het moet en het is ook echt geen rocketscience! Zeker een aanrader voor deze lekkere hollandse nuchterheid.

EssimpressVia Bol.com

Fitfood Made Easy maakt zijn titel waar! De uitleg over hoe je het beste goede voeding op een gemakkelijke manier kunt inpassen, is duidelijk, leuk geschreven en daadwerkelijk toepasbaar. Écht een aanrader voor als je voeding wilt in plaats van vulling.

Mamasan8Via Bol.com

Een geweldig kookboek vol met gezonde, volwaardige en makkelijke recepten! Daarnaast ook veel informatie en tips voor een gezond voedingspatroon. Echt een must have voor iedereen die gezond wil eten en hiervoor niet 3 uur in de keuken wil staan.

LBrekelmansVia Bol.com

Super! Ben heel erg blij met me boek, duidelijke uitleg, duidelijke intro, niet alleen recepten maar echt hoe zorg je voor een gezonde levensstijl. Niet voor de mensen die op zoek zijn naar een compleet voorgekauwd 3 weken menu maar voor iedereen die echt op zoek is naar een gezonde levensstijl, wellicht gewichtsverlies, sterker worden. Heel fijn geschreven

Keesies628264Via Bol.com

Prachtig nieuw boek van twee topmeiden die weten waar ze het over hebben. Heerlijke en gezonde recepten.
Zeer overzichtelijk ingedeeld, veel recepten, mooie foto's en lay-out.
Echt een aanrader!

Pattie1976Via Bol.com

Er zijn zo veel fijne kookboeken op de markt, waarom er dan zelf eentje maken? Omdat we het vervelend vonden dat bij die recepten vaak de eiwitten misten, of juist geen gezonde vetten bevatten, of uit enkel koolhydraten bestonden. We wilden geen fad-recepten, maar ons lijf fatsoenlijk voeden met alle voedingsstoffen die het nodig heeft! De volwaardige maaltijd én gemak staat bij ons hoog in het vaandel namelijk. En daar helpen we ook graag andere mensen mee.

FitFood Made Easy doet precies dat: jou van volwaardige voeding voorzien, zonder poespas of gedoe.

Net als onze FitFood-principes is dit kookboek toegankelijk én toepasbaar voor iedereen die zijn levenswijze (verder) wil verbeteren en zijn doelen wil behalen. Alle recepten in dit boek zijn berekend op de energiebehoeftes die een actief lichaam nodig heeft. Dit vertaalden we naar lekkere, praktische en eenvoudige recepten. Ook delen we onze persoonlijke tijdbesparende tips met je. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om je doelstellingen te halen.

Geniet en ervaar wat FitFood met je doet!
Sjanett en Maaike   

FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden
FitFood Made Easy voorbeelden

Genoeg lekkers gezien?
Tijd om zelf aan de slag te gaan!

Boek voor  €19,95

Verzending via Bol.com

Bestel je hier

eBook voor €15,95

Directe download

Bestel je hier