was successfully added to your cart.

Elise: “Plezier in het koken, kilo’s lichter en geen darmklachten meer”

By 25 oktober 2017 juni 21st, 2018 Succesverhalen
fitfood succesverhaal Elise

We leerden Elise kennen tijdens een workshop die Sjanett gaf bij de Bibliotheek in Tilburg tijdens een speciale dag voor alle vrijwilligers in Tilburg. Dit was een klein groepjes mensen, dus we hadden alle tijd voor vragen en om de voordelen van volwaardige maaltijden te bespreken.

Geïnspireerd kocht Elise daarna ons kookboek en in de afgelopen maanden hebben we een paar hele leuke mailtjes over haar ervaringen met FitFood mogen ontvangen.

fitfood succesverhaal Elise

Het bleef niet bij het kookboek FitFood Made Easy, Elise schreef zich ook in voor onze nieuwsbrief die altijd vol met tips én recepten staat en ook hierop kregen we hele leuke reacties!

We zijn onwijs trots dat we aan deze transformatie hebben mogen bijdragen. Van nooit koken naar plezier in het koken, kilo’s lichter en ook nog eens van vervelende jarenlange darmklachten af. Zoals ze zelf zegt “een nieuwe levensfase” en dat is simpelweg awesome!

fitfood succesverhaal Elise
fitfood succesverhaal Elise

Wil jij net als Elise óók met plezier koken en afvallen?

Neem een kijkje in ons kookboek FitFood Made Easy!

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is een getatoeëerde foodie met een voorliefde voor zware kettlebells. Naast Eating Psychology Coach en host van de Transformatie Academie Podcast is ze ook een digitale nomade die lekker haar eigen plan trekt en anderen coacht bij wat ze LifeCrafting noemt (je droomleven ontwerpen en realiseren).

More posts by Sjanett de Geus

Leave a Reply

Gratis FitFood weekmenu incl recepten en stappenplan ontvangen?

Of je nu (opnieuw) wilt starten, of alleen wat extra motivatie nodig hebt... onze FitFood starterskit inclusief weekmenu, keukengids en recepten helpt je op weg!

x x