DISCLAIMER

Aansprakelijkheid

De informatie op LoveFitFood is geen medisch advies. Onze content is gebaseerd op de visie die Maaike Rijk & Sjanett de Geus (en eventuele gastbloggers) hebben op een gezonde levensstijl. Daarbij berust dit zowel op wetenschappelijke kennis en gedane opleidingen, als ook eigen meningen, ervaringen en inzichten. LoveFitFood wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie uitdrukkelijk van de hand.

De informatie is bedoeld als algemene informatie en is niet specifiek gericht op één individueel persoon of één specifieke situatie van bijvoorbeeld de bezoeker van de site of iemand in diens omgeving.

Het gebruik of toepassen (doen) van informatie van Love FitFood door bezoekers is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de gebruiker. Bij lichamelijke klachten of twijfel hierover adviseer ik je om contact op te nemen met je huisarts of behandelaar.

Copyright

Alle teksten, recepten en foto’s zijn door Love FitFood geschreven, ontwikkeld en gemaakt, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om inhoud van Love FitFood zonder toestemming over te nemen. Wil je toch graag een artikel, recept of foto gebruiken? Neem dan contact met ons op en voeg altijd een duidelijke bronvermelding toe.

Sponsering

Wij investeer veel tijd in het schrijven van nieuwe artikelen, het ontwikkelen van recepten, fotografie en het verbeteren van de website. Om LoveFitFood te laten blijven bestaan, vindt je regelmatig affiliate links in onze blogposts.

Waarom? We worden niet gesponsord of betaald voor producten die we noemen. We bespreken ze omdat we deze zelf (dagelijks) gebruiken en hier fan van zijn. Koop jij zo’n product via deze affiliate linkjes (wat we awesome vinden) levert dat ons een kleine commissie op. Hiermee steun je ons om onze werkzaamheden voor LoveFitFood voort te zetten en meer artikelen, recepten en workouts te posten. We kiezen onze affiliates met zorg uit en deze zullen altijd goed aansluiten bij LoveFitFood en onze visie op een gezonde lifestyle.

Reviews die worden geschreven op Love FitFood zijn altijd onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar.