was successfully added to your cart.

Dennis (Buitengewoon Sportief): “De resultaten liegen er niet om”

By 31 mei 2017 juni 21st, 2018 Succesverhalen
buitengewoon sportief

Deze dames verloren 13 kg vet, 27,6% vetmassa en 37,5 cm buikomtrek en wonnen er 8,8% spiermassa bij!

Toen hij een paar jaar geleden met Buitengewoon Sportief startte, was er in Limburg nog helemaal niets op CrossFit of Strength & Conditioning vlak. Begonnen met 7 mensen in een speeltuin, runt eigenaar Dennis Kneepkens nu een succesvolle Strength & Conditioning box in Haelen. De leden worden ondersteund door het voedings- en lifestyleadvies van LoveFitFood. Lees meer over zijn ervaringen en de topresultaten van zijn leden!

Waarom besloot je met ons te gaan samenwerken?

“Ik ben klein begonnen en het leden aantal nam toe vanuit mond-tot-mond reclame. In een paar jaar tijd groeiden we naar 300 actieve leden. Met die groei, nam ook de vraag toe wat leden met hun voeding konden doen. De meesten hadden al het nodige geprobeerd aan diëten en schema’s. Over wat basiskennis van voeding beschikte ik wel, maar mijn specialiteit ligt nu eenmaal meer bij training. Plus, waarom alles zelf doen als een andere goede club daar mee verstand van heeft. Daarom besloot ik jullie twee jaar geleden uit te nodigen voor een seminar.

Vanaf daar begon het balletje eigenlijk te rollen. De leden deden vervolgens mee aan jullie destijdse challenge en boekten echt schitterende resultaten. Nu, twee jaar later, gebruiken ze nog steeds jullie methodiek én volgen verschillende nieuwe leden jullie online begeleiding. Ook jullie boek FitFood Made Easy is favoriet”

Wat spreekt jouw leden vooral aan in ons concept?

Dat het zo makkelijk is. Alles is goed te volgen en down to earth geschreven, met af een toe een knipoog. Niet dat stoffige of belerende dat je bij veel voedingsprogramma’s nog wel eens ziet. En, het ‘what you see is what you get’. Zoals jullie schrijven en te zien zijn in de video’s, zo is ook hoe jullie praten en ik jullie verder ken.”

Welke resultaten leverde het tot nu toe op?

Afgelopen jaar zijn we intensiever gaan samenwerken. Je startte met Buitengewoon Sportief het Beach Bitches programma, verkoopt ons boek en we begeleiden van daaruit ook een aantal van jouw leden online. Wat zijn de resultaten so far?

“De resultaten liegen er niet om. Het is voor veel leden echt een lifestyle geworden. De dames in het Beach Bitches programma waren na 12 weken 13 kg vet, 27,6% vetmassa en 37,5 cm buikomtrek kwijt en 8,8% spiermassa erbij! Ook zijn ze heel enthousiast over jullie begeleiding. Ze krijgen snel antwoord op vragen en maken echt stappen.”

Voor mij als boxeigenaar is het daarnaast een manier op mijn leden eenvoudig verder te helpen met hun voedings- en lifestylevragen. Af en toe post ik wat op social media en in onze besloten Facebookgroep. Gelegenheden als moederdag en Kerst breng ik het boek weer even onder de aandacht. Ik wil me vooral richten op betere service en kwaliteit, dan groter groeien.

Door de samenwerking met LoveFitFood en ook met Defensietrainingsschema kan ik me focussen op waar ik goed in ben. Dat komt de kwaliteit én resultaten van leden alleen maar ten goede”, aldus Dennis.

Wil jij net als Dennis óók geweldige resultaten boeken bij jouw leden?

We werken graag met je samen en kunnen onze FitFood30 bij jouw box of sportschool aanbieden.

Maaike Rijk

Author Maaike Rijk

Maaike is niet alleen heavy metal addict en verslaafd aan jurkjes, als ontdekkingsreiziger en coach inspireert en coacht ze anderen letterlijk en figuurlijk om in beweging te komen en hun staat van awesomeness te vinden (en te behouden). Naast mede- oprichter van LoveFitFood is ze life- en lifestylecoach, (Personal) trainer bij Breda Strength & Conditioning en zangeres van Pandora's Key.

More posts by Maaike Rijk

Leave a Reply

Gratis FitFood weekmenu incl recepten en stappenplan ontvangen?

Of je nu (opnieuw) wilt starten, of alleen wat extra motivatie nodig hebt... onze FitFood starterskit inclusief weekmenu, keukengids en recepten helpt je op weg!

x x