Van Paleo naar FitFood

Nee, je bent niet per ongeluk op de verkeerde site beland!

Ik ben verhuisd en ik licht graag toe waarom
en wat je hier op LoveFitFood kan verwachten.

Tof dat je in Mijn Paleo Keuken kwam kijken!

In mei 2014 ben ik samen met Maaike Rijk LoveFitFood gestart en vanaf dit jaar doe ik dit zelfs fulltime (ja, ik heb er mijn baan opgezegd en ben deze passie na gaan jagen).

Paleo is voor mij het startpunt geweest om gezonder te gaan eten.

Inmiddels weet ik dat er geen ‘ultieme dieetwaarheid’ is. Er bestaat namelijk geen zwart/wit lijst wat wel en niet te eten.

Om erachter te komen wat voor jou werkt en wat niet, moet de basis uiteraard in orde zijn. En dat blijft gewoon normaal en gezond eten: groenten, fruit, vlees, vis, noten, zaden, eieren, etc. We kiezen liefst voor voeding die ons zo veel mogelijk voedingsstoffen geeft en zo min mogelijk belast. Hierbij houden we ook rekening met hoe actief je bent en of je bijvoorbeeld (net als ons) lekker sport daarnaast.

Dit hebben we FitFood gedoopt.

Of dat volledig paleo, primal, glutenvrij of zuivelvrij moet zijn is een hele persoonlijke kwestie en dat kan ik (helaas) niet voor jou bepalen 😉

Met LoveFitFood willen we daarom verder gaan dan alleen ‘wat wel of niet te eten’ en mensen ook op inspireren en coachen op het gebied van mindset en training.

Snuffel dus gerust eens rond op de site (uiteraard zijn al mijn lekkere recepten ook meeverhuisd) en als je het leuk vind meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief via deze link! Dan sturen we je regelmatig exclusieve content en tips naast de updates, nieuwe recepten en workouts voor thuis.

Heb je nog vragen, of kan ik je ergens mee helpen? Shoot me een mailtje, vind ik leuk!

Liefs,
Sjanett

We geven je graag een korte rondleiding van de site en wat highlights:

  • Onze RECEPTEN pagina (zo veel mogelijk glutenvrij en zuivelvrij en altijd suikervrij).
  • De START HIER pagina waar je een inspiratievolle starterskit inclusief weekmenu gratis kan downloaden.