Eigenlijk weet je wel wat je moet doen. Dat laten de kookboeken in de kast en jouw inzet tijdens trainingen wel zien. Je doet je best, maar het resultaat blijft uit.

Er is gelukkig veel informatie beschikbaar op het gebied van voeding, sport en leefstijl. Welke methode is voor jou het beste? Hoe pas je dat toe en hoe blijf je dat volhouden? Dat kan soms best een heel gepuzzel en geëxperimenteer zijn.

Daarnaast betekent gezond en gelukkig zijn voor iedereen wat anders. Van een paar pondjes lichter tot een strak lijf met zichtbare buikspieren. Van lekker kunnen spelen met je kinderen tot vitaal oud worden. Van meer zelfvertrouwen tot een gezonde relatie met voeding en je lijf.

Daarom geloof ik dat een persoonlijke aanpak de beste aanpak is. Ieder lichaam, elk doel en elke voorgeschiedenis is namelijk uniek. 

Mijn motto is hierbij: Bewust zonder bullshit. Geen wonderpillen of crashdiëten, maar op een realistische en nuchtere manier werken aan leefstijl, voeding, training en mindset. Een holistische aanpak zorgt voor een daadwerkelijk duurzaam resultaat.

Heb je dat al vaak geprobeerd, maar loop je vast, zit je jezelf in de weg of weet niet waar je moet beginnen? Dan ben je op de goede plek!

Als holistisch diëtist en Eating Psychology coach kijk ik altijd naar de volledige leefstijl en specifieke wensen. Geen standaard riedeltje dus, maar écht samen met jou bouwen aan een duurzaam resultaat.

Maak hieronder kennis met mij en boek vandaag een gratis sessie!

Larissa Ruwiel

Diëtist & Eating Psychology Coach

Afvallen
Stress- en emotie-eten
Cravings en overeten
Orthomoleculaire- / oervoeding

 

Over Larissa Boek een gratis intake

Wat houdt coaching in?

Coaching is er in verschillende vormen en soorten. Onze coaches hebben expertises op het gebied van lifecoaching, lifestylecoaching, vitaliteitscoaching, lifecrafing, eating psychology, maar je kan ook terecht voor personal training en voedingsadvies.

Als coach bied ik je een veilige omgeving om in te groeien. Daarbij ben jij in de lead waarop je gecoached wil worden. Ik help je mee richting te bepalen, te onderzoeken, biedt je andere perspectieven, daagt je uit, houdt je scherp en ondersteunt je in het behalen van jouw doel.

Afhankelijk van jouw doel en coachingsvraag geven onze coaches je ook advies. Wanneer jouw vraag betrekking heeft tot jouw leven en gedrag zullen ze echter eerst samen met jouw op zoek gaan naar het antwoord.  Jij bent immers de expert over jouw leven.

Coaching is geen consultancy, therapie of iemand die jouw precies gaat vertellen wat jij moet doen.  Van die laatste genoemde zijn er namelijk al genoeg en als dat had gewerkt was je nu niet hier.

“Door de coaching heb ik nu meer rust. Ik eet gewoon mijn maaltijden en neem af en toe wat lekkers. Eindelijk heb ik nu niet meer het gevoel dat ik eeuwig op zoek ben naar de juiste methode. De coaching hielp me beter voor mijzelf te zorgen, voor mezelf op te komen en dingen echt uit te spreken. Dit resulteerde in dat ik het ook daadwerkelijk ging (en bleef) doen!” – Anneke

Wat gebeurt er als ik een coachingstraject boek?

Een eerste coachingssessie kan best spannend voelen. Snappen we! Daarom is er altijd eerst een vrijblijvende intake en kennismaking. Zo kun je bespreekbaar maken waarop je gecoacht wil worden, vragen stellen en bepalen of het klikt met jouw coach.

Wat de coaching precies inhoudt, heeft veel te maken met waar jouw hulpvraag ligt. Heb je al voor ogen wat je (precies) uit de coaching wil halen? Ook dit kun je bespreekbaar maken tijdens de intake. Onze coaches helpen je om je doel zo concreet mogelijk te maken, zodat je er gericht mee aan de slag kan.

De nadruk van onze manier van coaching ligt vaak op zowel gedrag als gezondheid.Naast weten WAT te doen en HOE bespreken we samen ook wat voor jou werkt en niet werkt,  zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je energieker voelen, voeding en training en het effect dat het op ons heeft, gaat namelijk verder dan alleen weten ‘wat’ te doen.

“Ik weet eindelijk wat ik moet doen! En het is eigenlijk he-le-maal niet zo moeilijk…” – Rianne

“Ik denk dat iedereen wel eens vastloopt, op professioneel gebied of gewoon in thuissituaties, therapie is coaching zeker niet, je moet flink aan de slag, maar hoe fijn is het om duidelijk voor ogen te hebben welke weg je wilt bewandelen?” – Nathalie

Losse coaching of een coachingstraject?

Afhankelijk van jouw vraag maken we een inschatting of een los coachingsgesprek jouw al verder op weg helpt of dat een traject interessanter is.

Een losse Skype-coaching kost 95 euro. Daarvoor krijg je een gratis intake, 60 minuten coaching en een e-mail met alle afspraken en eventueel handige links en documenten bijgevoegd. Daarnaast is er nog een terugkoppeling per e-mail voor voor vragen na twee weken.

Volg je de FitFood30? Dan krijg je twee korte coachingssessies of 1 lange coachingssessie tegen gereduceerd tarief. Je betaalt dan slechts 97 euro voor de FitFood30 incl. de coaching.

Wil je echter duurzaam aan de slag en gericht werken aan jouw doel? Jezelf beter leren begrijpen, stress verminderen en oude patronen doorbreken? Dan past een coachingstraject beter bij jou. Samen stellen we gerichte doelen op om de komende 3 maanden aan te gaan werken. Buitenom de coachingssessies onderhoudt je wekelijks contact mij.

Coaching Sessie

95

60 minuten
  • Gratis intake
  • 1 Coaching Sessie via Skype
  • Follow-up via mail na 2 weken
Maak afspraak

Coaching TrajectBeste resultaat

480

3 maanden
  • Gratis intake
  • 3 maanden begeleiding
  • 6 uur coaching
  • Tussentijds contact via mail/Whatsapp
  • Opnames van de gesprekken mogelijk
Plan intake

Feedback Voedingsdagboek

75

Eenmalig
  • Onzeker over je voedingspatroon? Over of je te veel/te weinig/het juiste eet? Welke aanpassingen je kan maken om af te vallen, aan te komen of beter te presteren?
  • We kijken graag met je mee en onze gecertificeerde diëtiste geeft daar uitgebreide schriftelijke feedback op inclusief suggesties voor verbeteringen.
Maak afspraak

Dit is jouw kans

Onze coaches staan met opgerolde mouwen te trappelen om jou te helpen. Plan vandaag nog je gratis intake.  Dit is jouw kans om eindelijk meer vrijheid, duidelijk, resultaat en rust in je voeding, mindset en leven te ervaren.

Ik wil een gratis coachingsessie