was successfully added to your cart.

Aloha Burger

By 6 september 2015 juli 31st, 2017 Rund
aloha burger

Haal het zonnetje in huis met deze frisse aloha burgers! Of je ze nu op de BBQ maakt of lekker makkelijk in onze favoriet: de grillpan.

Tja niet iedereen is fan van warm fruit. Wij ook niet altijd. Maar zo’n lekker sappige plak ananas op een hamburger slaan wij niet af! Zeker niet als er ook nog een plakje bacon aan te pas komt. NOMZ.

Deze aloha burgers zijn trouwens zowel met als zonder broodje goed te versmaden.

Aloha Burger

Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 4
Author Sjanett de Geus

Ingredients

  • 100 ml ananassap
  • 5 el coconut aminos
  • 4 ananasschijven
  • 500 g grasgevoerd rundergehakt
  • Keltisch zeezout en versgemalen peper , naar smaak
  • 4 plakjes (bak)bacon

Instructions

  1. Meng het ananassap met de coconut aminos.
  2. Doe 3 eetlepels hiervan samen met de ananasschijven in een hersluitbaar plastic zakje en draai paar keer rond zodat beide kanten bedekt zijn.
  3. Bewaar de ananas in de koelkast tot je gaat BBQen (of grillen)
  4. Maak hamburgers van het gehakt en lepel de overgebleven saus over de burgers.
  5. Grill de burgers samen met de ananasschijven en de bacon op een hete BBQ.
  6. Serveer elke burger op een bedje van sla met daarop een gegrilde ananasschijf (of twee) en een plak bacon.

Aloha Burger

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is een getatoeëerde foodie met een voorliefde voor zware kettlebells. Naast Eating Psychology Coach en host van de Transformatie Academie Podcast is ze ook een digitale nomade die lekker haar eigen plan trekt en anderen coacht bij wat ze LifeCrafting noemt (je droomleven ontwerpen en realiseren).

More posts by Sjanett de Geus

Leave a Reply