Feitelijk weet je precies wat je zou moeten doen, getuige de kookboeken in de kast, de inspirational quotes op instagram en de inzet tijdens het trainen. Maar toch knaagt er iets. Je loopt vast. Zit jezelf in de weg. Of weet niet goed waar te beginnen.

Je doel is duidelijk: lekker in je vel zitten! Maar wat is dat eigenlijk? Is dat een killerbody? Betekent dat blind staren op hoe je lijf eruit ziet in de spiegel? Wie ons al langer volgt weet dat we uit ervaring spreken als we zeggen dat dat laatste ook nog een mindfuck kan zijn.

Lekker in je vel betekent naar ons idee voor iedereen wat anders. En het hangt helemaal af van wat jij belangrijk vindt in je leven. JIJ. Voor jezelf. Niet voor de buurman, je collega’s of wie dan ook. Hoe wil je je voelen, wat wil je doen en waarom is dat belangrijk voor jou?

Stel jezelf eens de volgende vragen:

 • Wat wil je bereiken?
 • Waarom is dat belangrijk voor je?
 • Wat heb je tot nu toe al geprobeerd om dat te bereiken?
 • Hoe succesvol was dat?

Wat als je blijft vastlopen?

Heb je je doel duidelijk, maar merk je dat je vastloopt in het daadwerkelijk doen, volhouden, kunnen genieten, combineren met werk, kinderen en iedereen die aan je trekt of jezelf keer op keer betrapt op snaaien en snoepen terwijl je toch écht anders wil?

In de afgelopen jaren hebben we zelf dat pad bewandeld en zijn we ervaringsexperts als het gaat om de struggle tussen ‘weten’ en ‘doen’. Inmiddels hebben we met onze expertise als life- en groei- coach (Maaike) en eating psychology coach (Sjanett) vele anderen geholpen om beter in hun vel te komen zitten.

Draai niet langer rondjes in je hoofd en ga met ons of een van onze awesome coaches (zie hieronder) aan de slag voor een duurzaam en maatwerk resultaat. Uiteraard hoef je niet meteen te beslissen en kan je eerst een gratis intake gesprek boeken.

Boek nu je GRATIS INTAKE van 15 minuten

Neem contact met mij op

Onze awesome coaches

In de afgelopen jaren hebben we een aantal fantastische coaches ontmoet die onze filosofie helemaal delen en waar we mee samenwerken:

 • Chantal Verwest
 • Sanne Bominaar
 • Lotte Nap
 • Noël Brand

We stellen ze hieronder graag aan je voor.

De mogelijkheden:

Coaching Sessie

95

60 minuten
 • Gratis intake
 • 1 Coaching Sessie via Skype/Zoom
 • Je krijgt een opname van het gesprek
 • Samenvatting via mail
 • Follow-up via mail na 2 weken
1-op-1 Coaching Skype

Coaching StrippenkaartBeste resultaat

485

6x 60 min
 • Gratis intake
 • 6 uur coaching – ook als 12x 30 minuten te gebruiken
 • Gedurende het hele traject tussentijdse contact/feedback momenten via mail
Coaching Strippenkaart In 3 termijnen

Feedback Voedingsdagboek

75

EenmaligOnzeker over je voedingspatroon? Over of je te veel/te weinig/het juiste eet? Welke aanpassingen je kan maken om af te vallen, aan te komen of beter te presteren?

We kijken graag met je mee en onze gecertificeerde diëtiste geeft daar uitgebreide schriftelijke feedback op inclusief suggesties voor verbeteringen.

Bestellen

Wat houdt coaching in?

Tot een paar jaar geleden was coaching in Nederland nog vrij onbekend. Het werd met name ingezet door directies van grotere organisaties, bij een burn-out of als loopbaancoaching. Of het betrof coaching op een specifieke skill, bijvoorbeeld ‘verkooptechniek’.

Inmiddels ervaren steeds meer mensen hoe coaching op persoonlijk vlak hen verder kan helpen. Dit kan zijn bij blokkades die ze ervaren in hun werk, persoonlijke leven, relatie of om hun eigen potentieel meer te ontdekken én concreet actie te ondernemen.

Om meer te begrijpen wat coaching is, is het goed om kort stil te staan bij wat coaching niet is.

Coaching is niet:

1. Consultancy of therapie
2. Psychotherapy
3. Advies

We gaan niet terug naar het verleden om daar zaken te ‘fixen’, maar werken toe om anders met blokkades in het hier en nu om te gaan.

Of, zoals de International Coach Federation (ICF) het benoemt: “Coaching is partnering with clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximize their personal and professional potential.”

Hoe gaat coaching in zijn werk?

Wat de coaching precies inhoudt, heeft veel te maken met waar jouw hulpvraag ligt. Heb je al voor ogen wat je (precies) uit de coaching wil halen?

De nadruk van onze manier van coaching ligt op twee vormen transactioneel (wat te eten/hoeveel/wanneer/hoe trainen etc) gefocust op inhoud en transformationeel. Dat laatste is meer gefocust op gedrag: wat werkt voor jou, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je energieker voelen, voeding en training en het effect dat het op ons heeft, gaat namelijk verder dan alleen weten ‘wat’ te doen.

Een mix van beide komt dan ook het meeste voor, waarbij de nadruk kan verschillen afhankelijk van jouw doel.

Hoe werkt het verder?

Afhankelijk van jouw vraag maken we een inschatting of een losse coachingsgesprek jouw al verder op weg helpt of dat een traject interessanter is.

Een losse Skype coaching kost 95 euro. Daarvoor krijg je een gratis intake, 60 minuten coaching en een mail met alle afspraken en eventueel handige links en documenten bijgevoegd. Daarnaast is er nog een terugkoppel mailmoment voor vragen na 2 weken.

Wil je duurzaam aan de slag of voor langere tijd een betere stok achter de deur in het behalen van jouw doel? Dan past de Coaching Strippenkaart beter bij jou.

Je mag zelf aangeven of je door Sjanett, Maaike of een van onze awesome coaches gecoacht wil worden.

Boek nu je GRATIS INTAKE van 15 minuten

Neem contact met mij op