Eigenlijk weet je wel wat je moet doen. Dat laten de kookboeken in de kast en jouw inzet tijdens trainingen wel zien. Je doet je best, maar het resultaat blijft uit.

Je loopt vast, zit jezelf in de weg of weet niet waar je moet beginnen. Er zijn tegenwoordig zoveel tegenstrijdige adviezen op het gebied van voeding, sport en leefstijl. Dat maakt het ontzettend lastig om te weten wat nou echt gezond is en wat voor jou de beste methode is.

Ons motto is niet voor niets: Bewust zonder bullshit. Geen wonderpillen of crashdiëten, maar op een realistische en nuchtere manier werken aan leefstijl, voeding, training en mindset. Een holistische aanpak zorgt voor een daadwerkelijk duurzaam resultaat.

Gezond en gelukkig zijn wil iedereen graag. Dit betekent echter voor iedereen wat anders. Misschien een strak lijf met zichtbare buikspieren, weer lekker kunnen spelen met je (klein)kinderen of meer zelfvertrouwen en een gezonde relatie met voeding en je lijf. Wij geloven daarom dat een persoonlijke aanpak de beste aanpak is.

Heb je dat al vaak geprobeerd of weet je niet waar je moet beginnen? Daar zijn onze gespecialiseerde coaches voor. Met aandacht voor jouw persoonlijke situatie worden jouw doelen echt haalbaar. Onze coaches hebben allemaal een eigen expertise en focus, maar kijken altijd naar de volledige leefstijl en specifieke wensen.

Maak hieronder kennis met onze coaches en boek een gratis intake!

Boek nu je GRATIS INTAKE

Neem contact met ons op

Maaike Rijk

Lifecoach & Personal Trainer

Zelfvertrouwen
Krachttraining
OCR training
Lifecoaching
Lifestyle coaching

 

Over Maaike Boek een gratis intake

Sjanett de Geus

Eating Psychology & Lifecrafting coach

Overeten
Afvallen
Lifestyle design
Zelfvertrouwen
Lifestyle coaching

 

Over Sjanett Boek een gratis intake

Chantal Verwest

Diëtiste & Personal Trainer

Voeding
Beweging
Stress
Afvallen
OCR training

 

Over Chantal Boek een gratis intake

Noël Brand

Strength & Conditioning Specialist

Strength & Conditioning
Krachttraining
OCR training
Voorbereiding op defensie

 

Over Noël Boek een gratis intake

Sanne Bominaar

Lifestyle coaching & Personal Training

Krachttraining vrouwen/zwangerschap
Afvallen
Zelfvertrouwen
Lifestyle coaching

 

Boek een gratis intake

Lori Brekelmans

Vitaliteitscoach & Personal Trainer

Voeding
Beweging
Afvallen
Vitaliteit
Stress

 

Boek een gratis intake

Debby van der Mije

Vitaliteitscoach & Personal Trainer

Fitter worden
Afvallen
Zelfvertrouwen
Zelfliefde vergroten
Voor jezelf durven kiezen.

 

Over Debby Boek een gratis intake

Coaching Sessie

95

60 minuten
  • Gratis intake
  • 1 Coaching Sessie via Skype/Zoom
  • Opname van het gesprek mogelijk
  • Follow-up via mail na 2 weken
1-op-1 Coaching Skype

Coaching StrippenkaartBeste resultaat

485

6x 60 min
  • Gratis intake
  • 6 uur coaching
  • Follow-ups via mail
  • Opnames van de gesprekken mogelijk
Coaching Strippenkaart In 3 termijnen

Feedback Voedingsdagboek

75

Eenmalig
  • Onzeker over je voedingspatroon? Over of je te veel/te weinig/het juiste eet? Welke aanpassingen je kan maken om af te vallen, aan te komen of beter te presteren?
  • We kijken graag met je mee en onze gecertificeerde diëtiste geeft daar uitgebreide schriftelijke feedback op inclusief suggesties voor verbeteringen.
Bestellen

Wat houdt coaching in?

Tot een paar jaar geleden was coaching in Nederland nog vrij onbekend. Het werd met name ingezet door directies van grotere organisaties, bij een burn-out of als loopbaancoaching. Of het betrof coaching op een specifieke skill, bijvoorbeeld ‘verkooptechniek’.

Inmiddels ervaren steeds meer mensen hoe coaching op persoonlijk vlak hen verder kan helpen. Dit kan zijn bij blokkades die ze ervaren in hun werk, persoonlijke leven, relatie of om hun eigen potentieel meer te ontdekken én concreet actie te ondernemen.

Om te begrijpen wat coaching is, is het goed om te beseffen wat coaching niet is.

Coaching is niet:

1. Consultancy of therapie
2. Psychotherapy
3. Advies

We gaan niet terug naar het verleden om daar zaken te ‘fixen’, maar werken samen met jou om anders met blokkades in het hier en nu om te gaan.

Hoe gaat coaching in zijn werk?

Wat de coaching precies inhoudt, heeft veel te maken met waar jouw hulpvraag ligt. Heb je al voor ogen wat je (precies) uit de coaching wil halen?

De nadruk van onze manier van coaching ligt op twee vormen transactioneel (wat te eten/hoeveel/wanneer/hoe trainen etc) gefocust op inhoud en transformationeel.

Dat laatste is meer gefocust op gedrag: wat werkt voor jou, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je energieker voelen, voeding en training en het effect dat het op ons heeft, gaat namelijk verder dan alleen weten ‘wat’ te doen.

Een mix van beide komt dan ook het meeste voor, waarbij de nadruk kan verschillen afhankelijk van jouw doel.

Hoe werkt het verder?

Afhankelijk van jouw vraag maken we een inschatting of een los coachingsgesprek jouw al verder op weg helpt of dat een traject interessanter is.

Een losse Skype-coaching kost 95 euro. Daarvoor krijg je een gratis intake, 60 minuten coaching en een e-mail met alle afspraken en eventueel handige links en documenten bijgevoegd. Daarnaast is er nog een terugkoppeling per e-mail voor voor vragen na twee weken.

Wil je duurzaam aan de slag of voor langere tijd een stok achter de deur in het behalen van jouw doel? Dan past de Coaching Strippenkaart beter bij jou.

Je mag zelf aangeven of je door Sjanett, Maaike of een van onze awesome coaches gecoacht wil worden.

Boek nu je GRATIS INTAKE van 15 minuten

Neem contact met ons op