Ontdek jouw persoonlijke formule naar awesomeness met de LOVEFITFOOD CHALLENGE

Ontdek jouw persoonlijke formule naar awesomeness met de LOVEFITFOOD CHALLENGE

Ontdek jouw persoonlijke formule naar awesomeness met de LOVEFITFOOD CHALLENGE

Ontdek jouw persoonlijke formule naar awesomeness met de LOVEFITFOOD CHALLENGE

Ontdek jouw persoonlijke formule naar awesomeness met de LOVEFITFOOD CHALLENGE

Ontdek jouw persoonlijke formule naar awesomeness met de LOVEFITFOOD CHALLENGE

1
1

Het geheim achter fitter en sterker worden

Update: Er zal dit jaar geen nieuwe groep meer starten.
Vanaf januari 2017 gaan we weer van start!

Low-carb, Paleo, Weightwatchers, veel eiwitten of toch maar de eierkoeken van Sonja… Wat is nu de beste aanpak om strakker, fitter, gezond en sterker in je leven te staan? Het was deze vraag die ons jarenlang bezig hield. We doken in de tegenstrijdige adviezen, strikte eetschema’s en yup… leefden zelfs op de smaakloze droge kip met rijst. Je snapt… It was a blast :-S

Toch was alle effort niet voor niks. Tijdens onze zoektocht ontdekten we namelijk iets heel  moois: Het is allemaal veel eenvoudiger dan we dachten.

Maar voordat we verder gaan willen we eerst even stil staan bij redenen waarom het ons (en met ons heel veel anderen) niet lukte om PR’s te breken en awesome in je vel te zitten? Read along!

Maaike & Sjanett

Waarom lukt het nu niet?

Ik word gek van alle (tegenstrijdige) info die op me afkomt

Was het je moeder die vroeger zei “eet je bord leeg” zijn het nu boeken, sportschoolmaatjes, magazines en internetartikelen die vertellen hoe je zou moeten eten. Jouw reactie: Je probeert van alles een beetje of je doet helemaal niks. Al die opties, ze geven je niks anders dan keuzestress.

Ik heb altijd honger (en eet ’s avonds de keukenkastjes op…)

Klonk bekend of niet, dat van die keukenkastjes. Overdag hield je die eerder ondernomen pogingen misschien wel vol. Alleen in de avond is je hongergevoel dusdanig dat je alleen nog maar aan eten kunt denken.  En dan bedoelen we niet het kruidige kip met rijst-kinda eten…

Ik wil geen gedwongen trainingsschema

Gezond en fit zijn en sterker en strakker in je vel komen, jij snapt ook, daar komt een stuk training bij kijken. Alleen… moet dan dan persé in een sportschool gebeuren? Jij wil gewoon lekker kunnen CrossFitten, obstacle- of survivalrunnen, kettlebellen of je andere sportpassie beoefenen.

Ik hou het niet vol

Je wordt er chagerijnig en moe van. Je hebt heel de dag honger en voeltje futloos tijdens je training. En, als je dan mag eten, dan komt dat eten (of erger… die shake) je neus uit. Ok, ok een paar weken was nog wel te doen, maar dit de rest van je leven?

Waarom het niet lukt, heeft  alles te maken met gestructureerd dingen anders doen, jezelf leren kennen en te leren wat voor jou wel én niet werkt.

Waarom zou je dan deze challenge aangaan?

Leer in 45 dagen jouw persoonlijke formule kennen

Tijdens de LoveFitFood Challenge leer je een essentiële basis voor het maken van gezonde voedingskeuzes die bijdragen aan jouw sportprestaties, energie en gezondheid. Keuzes die passen bij jou. Omdat geen mens hetzelfde is.

Verwacht tijdens deze 45 dagen geen shakes, hongerlijden of vastgestelde menu’s. Het is geen dieet waarbij je ‘dom’ een schemaatje volgt. Je gaat echt en gewoon lekker eten. Je bepaalt zelf wat voor jou makkelijk is of niet. Wij geven je de handvatten, advies, inspiratie en tips, jij bent de enige die dit perfect in jouw lifestyle kan inpassen.

Om jouw persoonlijke formule te leren kennen, ga je tijdens de LoveFitFood Challenge ook een aantal dingen testen. Tijdens het FitFood30 protocol dat je gaat doorlopen laat je gluten, lactose en suiker (een goedje waar veel mensen stiekem aan verslaafd zijn) 30 dagen lang uit je voeding. Dat klinkt misschien even spannend, maar je zal na de eerste week merken dat je dit makkelijker vergaat dan je denkt. Plus, wij én honderden andere FitFoodies zijn er om jou daarbij te helpen.

Hoe we je nog meer helpen?

 • Leer wat en hoeveel je het beste kan eten (ook rondom je training).
 • Ontdek wat suikervrij, glutenvrij en zuivelvrij eten voor je doet.
 • Het geheim achter blijvend vetverlies en opbouwen van spiermassa.
 • Hulp in de keuken met tips en recepten (ook voor drukke mensen).
 • Zelf leren hoe je een eetschema opstelt zonder calorieën te tellen.
 • De juiste mindset om nu echt door te zetten en je omgeving te tacklen.
 • Het effect van lifestyle factoren zoals stress en slaap ontdekken.

Als je blijft doen wat je altijd deed, zal je dezelfde resultaten houden.

Wil je zien wat voor resultaten jij kan behalen?

Ontdek jouw persoonlijke formule met de LoveFitFood Challenge

Wat bereikten anderen met de LoveFitFood Challenge?

Het is goed vol te houden, krijg meer energie,

mijn medicijnen voor mijn hoge bloeddruk zijn gehalveerd

. Kortom nog steeds enthousiast en gemotiveerd!
Wendy
De challenge is me zeker bevallen, meer dan ik gedacht had!

5 kilo afgevallen terwijl ik in spieren massa bij gekregen heb

Verder 1 cm van armen af, 2 cm van benen en 3 cm van buik. Soms zag ik foto’s op fb voorbij komen van eten en dan dacht ik maar eten hun zo weinig of ik zoveel? Blijkbaar eet ik niet teveel :) Ik ga zeker verder op de 80/20 principe. Bedankt voor alles!
Sylvana
Energie niveau is zeker verhoogd en voel me fit! 3 kilo kwijt dus ook best fijn. Soms nog wat hoofdpijn maar veel drinken helpt goed.

Het eten vind ik heerlijk

, al mis ik kwark en kaas ontzettend! Na de 30 dagen wil ik deze zeker gaan toevoegen (hoop dat mijn lijf hier goed op reageert). En t wijntje in het weekend natuurlijk.. haha. Verder spreekt deze lijfstijl mij erg aan en ga ik hier zeker mee door! Bedankt voor de handvaten, de support en ben ook erg blij met alle foto’s van iedereen! Het motiveert en inspireert mij echt!
Tessa
Door de kennis die ik heb opgedaan heb ik mijn voeding aangepast. Het komt erop neer dat ik zo puur mogeljk probeer te eten. Het resultaat mag er zijn. Het is belangrijk dat je goed voorbereid te werk gaat. Weet wat je wel en niet moet eten om krachtige resultaten te halen. Het is soms lastig om perfect te eten en dus geniet ik af en toe van iets lekkers. Dit maakt het voor mij mogelijk om het vol te houden. Conclusie:

ik voel me fitter, haal meer uit mijn trainingen, geen stress, een heerlijk gevoel.

Jochen
Ik heb echt het gevoel dat dit een begin is van een hele andere manier van eten voor mij en mijn vriend Joey (want die doet gezellig mee)! Ik heb inmiddels een stoomkoker en ook mijn rijstkoker draait overuren.

Mijn gewicht is hetzelfde gebleven, maar mijn vetpercentage is een stuk lager. Ook kan ik meer geven tijdens trainingen en ben ik af van mijn ‘altijd honger’ gevoel.

Jolanda

Drie kg lichaamsgewicht eraf, toename van spiermassa en afname vetpercentage van beide meer dan 1%.

Bovenal super lekker aan het survivalrunnen. Het fijnste vind ik mijn aangeleerde gewoonten in de supermarkt en in mijn “buffetkoelkast”. Ik hoef nooit meer dan 5 minuten te koken, en dat helpt me hetgeen te eten wat ik nodig heb. Thanks!
Roel

Na deze challenge kon ik niet alleen stoppen met zoeken naar een voor mij fijne manier van eten, ook was ik veel fitter, gezonder en zat ik een stuk strakker in mijn vel.

Dit gaf mij de motivatie om eens echt aan de slag te gaan met mezelf en me te richten op een doel, vooral die strakke buik met zichtbare blokjes die ik altijd al wilde. Tegenwoordig kan je niet om de foto’s van alle ‘sixpacks’ heen, daardoor lijkt het iets simpels maar ik kan je zeggen het is hard werken! Het was niet altijd makkelijk, heb de nodige tegenslagen gehad maar heb geleerd dat je met hard werken, doorzettingsvermogen, goede begeleiding en vooral de juiste manier van eten je heel ver kan komen!
Rowan
Ik kan niet anders dan hier gewoon mee door gaan!

Ik voel me super fit, slaap beter en ben bijna 6 kg lichter.

Voor mij was dinsdag de laatste dag maar had helemaal niet zoiets van nu kan ik lekker weer van alles snoepen. Chocolade, kaas en wijn zullen de enige dingen zijn die ik af en toe weer zal nemen. Ik ben superblij dat ik hier aan mee heb gedaan. Het was erg motiverend om alles te lezen in de groep op FB. De mailtjes waren ook erg leuk om te lezen.
Sandra

Meer energie, 4 kilo lichter maar vooral een veel betere shape!

Ik heb gemerkt hoe de suiker mij in de tang had! En inderdaad na een cheat (enkele keer) mij echt schuldig voelen. Voor mij is de challenge hier niet afgelopen. Ik ga dit zo veel mogelijk volhouden. Ik ben erg blij dat ik zoveel te weten ben gekomen over eten en hoe mijn lichaam erop reageert. Voor mij gaat het nu niet meer om het tellen van de dagelijkse calorieën, maar om wat ik eet, welke voedingswaarde heeft het en wat doet het eten voor mij.
Ilse
Dit was gewoon nou net wat ik nodig had!

Ik was al bekend met paleo maar dat vond ik niet prettig om vol te houden, en ik wist wel een beetje wat gezond voor je is maar ik kwam maar niet op het juiste pad voor wat voor mij werkte met voeding… Tot nu!

Ik ben 4,5 kg afgevallen! Ik ben super blij hiermee en voel me stukken beter!!! Dank jullie wel! En jullie motiverende mailtjes kwamen telkens op het juiste moment met het juiste onderwerp!
Diana

Hoe gaat het in zijn werk?

Ah, we dachten dat je het nooit zou vragen 😉 Laten we hier iets meer induiken, zodat je precies weet hoe de LoveFitFood Challenge in zijn werk gaat.

1. Je bent klaar voor meer awesomeness en meldt je aan

Binnen een paar minuten ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarin vind je een persoonlijke welkomsboodschap en alvast de eerste belangrijke informatie. Je mag ook alvast in de besloten Facebook supportgroep.

2. Een week voor challenge

Deze week ontvang je een korte reminder en alvast het LoveFitFood Challenge kookboek en andere handige downloads.

3. Kick-off seminar (eventueel)

Bij je aanmelding kon je aangeven of je deelneemt aan het gratis kick-off seminar. Deelname is niet verplicht of noodzakelijk, maar is voor velen een extra motivationele schop onder de kont. De challenge start elke 2 maanden en er is altijd wel ergens in het land een kick-off seminar van ons te volgen. Kun of wil je niet deelnemen aan het seminar? No prob. Je krijgt alsnog alle informatie via je mail én tijdens het 1ste webinar.

4. Start LoveFitFood Challenge: 5 dagen voorbereiding

Ready? Set. Go! De eerste mail verschijnt stipt op maandagochtend om 7 uur ’s ochtends in je mailbox (net als de andere mails de komende 45 dagen). Natuurlijk laten we je niet cold-turkey beginnen. De komende 5 dagen nemen we je aan de hand en krijg je specifieke dagopdrachten en tips om je voor te bereiden op de volgende fase. Denk aan zaken als het opruimen van je keuken of het doen van boodschappen.

 • Op de derde dag volg je het 1ste live webinar waar je niet alleen meer leert over goede voedingskeuzes, maar ook over het FitFood30 protocol.

5. FitFood30 protocol: 30 dagen testen

De volgende dertig dagen ga je actief aan de gang met de LoveFitFood principes en laat je suiker, alcohol, gluten en zuivel even voor wat ze zijn. Hier komt je gratis kookboek, plus alle recepten op ons blog en in de Faceboek groep mooi van pas. Je leert meer over mealpreppen en het maken van slimme keuzes als dat niet lukt.

 • Op dag 34 volg je het 2de live webinar waarin we de volgende fase uitleggen.

6. Do what works for you: 10 dagen om jouw persoonlijke formule in te vullen

We zeiden het al eerder, deze challege is geen dieet, maar de basis voor het bouwen van jouw persoonlijke formule. Daar gaan we je de laatste 10 dagen mee nog verder mee helpen. Je gaat zuivel en gluten terug introduceren. Het doel? Kijken hoe je hier op reageert en dit meenemen in jouw keuzes. Ook helpen we je met vragen als hoe één en ander te combineren met je gezin en werk, wat als je uit eten gaat en hoe je jezelf gemotiveerd houdt.

PS: Hoewel we gek zijn op koken is iedere dag je eten door ons laten maken niet bij de challenge inbegrepen ;P

7. AWESOMENESS!

Wat kun je van ons verwachten?

Ons 6 weken lang als sidekick in je broekzak

Motiverende woorden, meer leren over voeding, afvallen, training, hoe je om moet gaan met dat stemmetje in je hoofd of die schop onder je kont. Dat zijn wij. Iedere ochtend ontvang je van ons een coachende mail. Daar vind je gedurende 45 dagen al deze dingen (en meer) in terug. Stap voor stap leer jij hoe je jouw persoonlijke formule kunt opbouwen. Let op, je gaat ook actief zelf aan de slag met bijvoorbeeld dagopdrachten!

lovefitfood challenge

Praktische tools om jou te helpen

Ook al is het een challenge (je doet het zelf ), wij supporten je naast de dagelijkse mails ook met heel veel handige tools. Zo ontvang je een als je begint een uitgebreid naslagwerk met info, een kookboek ter inspiratie, en een boodschappenlijst. Tijdens de challenge ontvang je daarnaast nog meer recepten, checklijsten en andere printables. You think you like food? You’re gonna love fitfood!

Twee webinars

Een webinar is een online seminar. Tijdens de Challenge zijn er 2 momenten, aan het begin en bijna einde. Zo weet je zeker dat je goed geïnformeerd aan het FitFood30 protocol begint en daarna richtlijnen krijgt hoe je dit kan verwerken in een duurzaam voedingspatroon. Je hebt daar ook de mogelijkheid om ons direct vragen te stellen over de behandelde onderwerpen of praktische uitvoering ervan.

Levenslang FB support groep

Al eerder gaven we het aan. Al honderden andere FitFoodies gingen je voor in het vinden van hun persoonlijke formule. De besloten Facebook-groep waar je toegang toe krijgt, is een bron van informatie, inspiratie, de nodige foodporn en de plek om veel van je vragen te stellen. Jij mag levenslang lid blijven van deze buzzing community.

Onbeperkt mailcontact bij (persoonlijke) vragen

Is er een vraag die je liever niet in de groep deelt. Die echt voor jou alleen van toepassing is? Of heb je geen Facebook? Dan staan we voor je klaar! You matter to us, daarom ontvang je altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen. Tijdens de challenge mag je ons zo veel stalken als nodig is 😉

BONUS!

Advies over en feedback op jouw persoonlijke formule

Gedurende de challenge zijn er verschillende feedback momenten. Samen met jou kijken we naar je opgestelde maaltijdplan, maar adviseren we je ook in keuzes als je bijvoorbeeld veel onderweg bent voor werk. Zo komen we samen tot jouw persoonlijke formule. We kijken hierbij naar je doel (vet verliezen, sterker worden, meer energie) en hoe je hier op een gezonde manier komt.

BONUS!

Live kick-off seminar

De challenge start 6 keer per jaar met een beperkt aantal deelnemers (hey, jij verdient toch alle aandacht?!). Als extra motivatie boost kan je daarnaast aan het kick-off seminar deelnemen dat we steeds op een andere locatie in Nederland organiseren.

EN: 100% vertrouwen in jou. Omdat we weten dat je het kan! Je gaat 45 dagen investeren in jezelf. Omdat je het waard bent om je fitter, sterker en energieker te voelen. Je gaat niet focussen op gewicht verliezen, maar op goed voor jezelf zorgen. Juist daardoor zal je straks waarschijnlijk wat langer voor de spiegel staan. Klinkt slecht hé ;-P

Voor 159 euro doe je mee met onze 45 dagen online coaching.

Wij staan zo achter ons product dat we ook durven te zeggen dat als jij niet 100% tevreden bent, je je geld terug krijgt van ons. No questions asked.

 

DIRECT AANMELDEN

 

Denk je dat dit wel iets voor jouw box of gym is?

VOOR BOX/GYM EIGENAREN

Just an ordinary day at de LoveFitFood Challenge

We’ve got your back.

Twijfel je nog of de LoveFitFood Challenge iets voor jou is? Natuurlijk kunnen wij niet die beslissing voor je maken, hoe zeer we er ook in geloven. Het hangt ervan af waar je naar op zoek bent. Laten we daar nog wat verder op in gaan.

3 redenen waarom niet

Als je een voorgekauwd eet- en trainingsschema wil

Als je in korte tijd heel veel gewicht wil verliezen (no matter what)

Als je totaal niet lekker en gezond wilt eten

3 redenen waarom wel!

Je leert welke voedingskeuzes voor jou het meest optimaal zijn.

Je bouwt niet alleen aan een fitter, sterker lichaam, maar ook aan een betere mindset

Je krijgt kennis, advies en coaching waar je anders ruim 800 euro voor kwijt zou zijn.

Het verhaal achter FitFood

Wat is FitFood?

We houden van trainen, en we houden van eten. Ergo: we love FitFood! Maar wat is FitFood nou eigenlijk?

“FitFood is een manier van eten waarbij je je lijf zo goed mogelijk voedt (en zo min mogelijk belast), passende bij een actieve levensstijl op een manier die je op lange termijn vol kan houden en die bijdraagt aan je gezondheid, prestaties en welzijn.”

FitFood geen dieet. Het is een basis om jouw meest optimale voedingspatroon, passende bij je activiteiten, te ontdekken.

De sleutel tot succes

In onze eigen experimenten, in de literatuur, tijdens studies en in het begeleiden van anderen werd het continu bevestigd: Geen mens is hetzelfde. Toch vonden we ook een belangrijke overeenkomst. De sleutel voor succesvol andere voedingskeuzes maken zit in:

 • motivatie
 • goede support
 • kennis over waar je mee bezig bent
 • praktische toepassing
 • passend bij jou als persoon.

Al deze aspecten komen terug in de LoveFitFood Challenge

Voeding rondom  training

Hoe kun je eten op rustdagen en hoe op trainingsdagen? We adviseren je hoe je het optimale haalt uit jouw sporteffort.

Weet wat je eet

Dropping knowledge bombs is één van de dingen die we tijdens de Challenge regelmatig doen. Als je weet wat je eet, kun je namelijk ook betere keuzes maken.

Portiecontrole

Ook van gezonde dingen kun je teveel eten. Je leert hoe je eenvoudig en zonder ingewikkeld gedoe en geweeg jouw beste porties kunt bepalen. Zonder calorieën te tellen.

We’ve got your back

Kom je ergens niet uit? Of twijfel je? Geen nood. Je kan ons onbeperkt vragen om advies.

Do what works for you

Geen “eet om 8 uur x en om 12 uur y”, maar zelf leren nadenken. Wij geven je de hengel, maar jij gaat vissen. Je leert keuzes maken die passen bij jou en jou leven. We gaan voor duurzaam resultaat.

Doe niet te spastisch

It says it all. Een streng regime kan werken… voor een tijdje. Voor de meeste mensen is het echter de minst optimale manier om langdurig succes te boeken. Gezond en fit worden kan ook op een relaxte manier.

Wil je afvallen, zonder honger en meer energie?

Je hoeft crash dieet te volgen of ingewikkelde formules te hanteren om strakker in je vel te komen zitten. En ja, ook jij kan dit bereiken!

Beter presteren en meer spiermassa bouwen?

Klaar om je PR’s te verbreken en aan dat beach-lijf te werken? Zonder shakes en poeders, maar op een gezonde en duurzame manier.

Fit en zelfverzekerd van je sport genieten?

Je wilt sterk zijn, zowel lichamelijk als mentaal. Check! Jezelf en de rest van de wereld bewijzen dat jij het wel kan. Check! Je lekker voelen en vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Check!

Dieetgoeroes en hypes zijn er al genoeg, wij gaan voor echt eten en wetenschappelijk onderbouwde informatie.

Hoe we dat weten? Omdat we zelf die weg bewandeld hebben.

De ontdekking van eerst paleo en daarna CrossFit waren life-changing voor mij. Maar… alhoewel ik (dacht dat ik) wist wat ik moet doen wat betreft eten, deed ik het gewoonweg niet. Of in ieder geval niet consistent genoeg. Wat was dat voor raars?

 

Ik boekte mooie resultaten met de training, maar mijn onzekerheden en slechte relatie met eten (eetbuien, emo-eten, you name it) verdwenen daarmee helaas niet. De inzichten uit alle boeken en zelf-experimenten brachten me een stapje verder, maar nog niet de oplossing die ik zocht. Ik wilde een relaxtere, gezonde manier van eten, me sterk en energiek voelen én gewoon genieten.

Mijn aha-moment? De realisatie dat het je het moet geloven. Dat het niet te ingewikkeld of lastig is en dat jij dit ook kan. It’s all in the mind. En net zo goed als dat ik het waard ben, ben jij dat ook. Inmiddels is paleo geëvolueerd naar fitfood en bouwen Maaike en ik met LoveFitFood aan een manier om meer mensen van info te voorzien over voeding, trainen en de juiste mindset. Zodat jij niet mijn zoektocht hoeft te doorlopen en net die back-up krijgt die je nodig hebt.
 • MSc (Res) Psychological Science
 • Overload Personal Hormonal Profiling
 • Precision Nutrition Level 1 Certification
 • (in opleiding) Kettlebellsport Trainer (Kettlebellsport Bond Nederland – KrachtsportNL)
In tegenstelling tot Sjanett was het voor mij makkelijker om te doen wat ik moest doen, maar deed ik (nog) niet waar mijn echte passie lag. Ik begon op mijn 16de met trainen en was al snel geïntrigeerd door fitness-wedstrijden. Dat wilde ik ook doen! Ik besloot een fitnesspro-dame te mailen en om hulp te vragen. Van haar leerde ik wat ik moest doen (en laten!) om op een podium te kunnen staan. En dat deed ik ook. Maar ondanks dat ik trots op mezelf was, besefte ik me ook dat ik hier niet gelukkig van werd.

 

Ik ben me namelijk gaan realiseren dat ik niet wil trainen (en eten) voor een bepaald uiterlijk maar voor performance. Ik wil sterk zijn, buiten kunnen ‘spelen’, over obstakels klauteren, aan touwen zwaaien, kanoën en over technische trails rennen. Oftewel: meedoen aan survival- en adventure wedstrijden. Op dat podium zag ik er mooi uit, maar voelde ik me moe, alles behalve sterk en niet op mijn plaats…Geef mij maar the real thing!
Het ‘volg je hart principe’ gaat verder dan dat: ik ben training gaan geven bij Breda Strength &
Conditioning en mijn baan als marketeer heb ik inmiddels opgegeven om anderen te helpen met hun eigen ontdekkingstocht. Samen met Sjanett wil ik dat keerpunt voor jou zijn. It’s never too late to be what you might have been.

 

 • BSc Marketing en Communicatie Management
 • Overload T.O.P. trainer A
 • Overload T.O.P. trainer B
 • (in opleiding) CHIVO Functioneel Trainen

Voor 159 euro doe je mee met onze 45 dagen online coaching.

Wij staan zo achter ons product dat we ook durven te zeggen dat als jij niet 100% tevreden bent, je je geld terug krijgt van ons. No questions asked.

 

DIRECT AANMELDEN

 

Denk je dat dit wel iets voor jouw box of gym is?

VOOR BOX/GYM EIGENAREN

Heb je nog vragen?

Is FitFood hetzelfde als Paleo?

Nee. Hoewel er veel overlap is tussen Paleo en FitFood. We gaan uit van natuurlijke, zo onbewerkt mogelijke voeding. Daarnaast beperken we ook suiker en transvetten zo veel mogelijk. Er zijn echter ook verschillen: je eet bijvoorbeeld wel (indien je geen intoleranties hebt) glutenvrije granen, rijst, aardappel, zuivel en peulvruchten. De FitFood-gedachte is ingericht op het zo goed en natuurlijk mogelijk voeden in combinatie met een actieve lifestyle.

Kan ik de challenge wel combineren met een drukke baan?

Zeker! LoveFitFood staat dicht bij de praktijk. We trainen zelf hard, hebben aan wedstrijden deelgenomen en weten door kennis én ervaring wat de behoefte is van sportende mensen. Doordat we beide zelfstandig ondernemer zijn, weten we daarnaast hoe het is om een druk leven te combineren met trainen en goed eten. Tijdens de challenge leer je onder andere dat je door goede voorbereiding uiteindelijk veel minder stress hebt om goede voedingskeuzes te maken.

Kan ik de challenge combineren met mijn trainingen/WOD’s?

Absoluut. We sturen je niet met een schemaatje de lokale Fit4Free in, want we weten dat jij al lekker aan het knallen bent in je eigen box. We geven je wel tips hoe je meer uit je trainig kan halen (en uit je rust!). Daarnaast is het eten rondom je training een essentieel onderdeel van de challenge.

Kan ik als vegetariër deelnemen aan de LoveFitFood Challenge?

Hoewel de combinatie vegetariër en voldoende goede voedingsstoffen binnen krijgen in combi met intensief trainen uitdagend is, is het niet onmogelijk. We bieden op de site aanvullende info en een aantal vegetarische opties. Op Facebook en in de besloten groep Facebook supportgroep posten we regelmatig tips en recepten en ook in het kookboek dat je bij de challenge krijgt vind je vegetarische opties.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel ‘m dan direct aan ons

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Ben jij klaar om je persoonlijke formule naar awesomeness te ontdekken? We horen het graag van je!

Love,
Fit Food

 
 

"Ik hield t een paar weken geleden niet voor mogelijk dat ik zonder brood en pasta zou kunnen. Maar we eten heerlijk. Groentes en eieren zijn niet aan te slepen."

− Natasja

"Wat betreft gewicht is er er na 2 weken 3,6 kilo af en dat is lekker. Thuis zeggen ze dat kan bijna niet als we zien wat je allemaal eet."

− Wijnand

"Blij dat ik deze stap heb gezet."

− Maria

"Energie is goed. Ik slaap Beter en sta makkelijker op. Daarnaast smiddags geen crash meer na de lunch. Fantastisch."

− Jurgen

"Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk! Ik kan iedereen aanraden om mee te doen aan de #fitfood30!!! Meiden bedankt!!"

− Sandra

"Je kunt dit voedingspatroon aanpassen naar jouw doelen en dat is juist zo fijn. Doe datgene waar jij je goed bij voelt en zie dat het werkt! "

− Martine